15 tulosta

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esihenkilöille, jotka johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa yksityisen tai julkisen sektorin organisaatioissa. Koulutus soveltuu johtamiskokemusta omaavalle esihenkilölle, kokeneelle yrityksen omistajayrittäjälle tai palkatulle johtajalle, joka itsenäisesti johtaa yritystä, sen tytäryhtiötä tai yksikköä ja vaikuttaa päätöksillään koko yrityksen kehittymiseen. Hän johtaa ja kehittää yksikköään ja sen toimintaa ja on budjettivastuullinen toiminnasta. Käytännön kokemus johtamisesta on edellytyksenä tutkinnon suorittamiselle.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Koulutus sopii sinulle, jos haluat tehdä työtä, jonka tarkoitus on järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä onnettomuuksien ja rikosten estäminen.

Järjestyksenvalvoja työskentelee muun muassa tilaisuuksissa, kuten yleisissä kokouksissa, yleisötilaisuuksissa, leirintäalueilla, ravintoloissa ja Suomen lipun alla olevissa aluksissa.

Koulutukseen osallistuvan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Koulutus soveltuu metsäalalle aikoville tai jo alalla työskenteleville.

Metsäalan perustutkinnon avulla hankit osaamista metsätalouteen, metsänhoitoon sekä metsäpalvelujen tuottamiseen liittyvissä ammatillisissa asioissa. Koulutus antaa hyvät pohjatiedot metsäalan jatko-opintoihin. Tutkinnon suorittaminen edellyttää normaalia kuntotasoa ja terveyttä.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos sinä haluat tehdä töitä metsässä.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on normaali kunto ja terveys.

Metsuri-metsäpalvelujen tuottaja

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esihenkilöille, jotka johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa yksityisen tai julkisen sektorin organisaatioissa.

Koulutus soveltuu johtamiskokemusta omaavalle esihenkilölle, kokeneelle yrityksen omistajayrittäjälle tai palkatulle johtajalle, joka itsenäisesti johtaa yritystä, sen tytäryhtiötä tai yksikköä ja vaikuttaa päätöksillään koko yrityksen kehittymiseen. Hän johtaa ja kehittää yksikköään ja sen toimintaa ja on budjettivastuullinen toiminnasta.

Käytännön kokemus johtamisesta on edellytyksenä tutkinnon suorittamiselle.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Hyvinkää,

Metsäalalle aikovat tai jo alalla työskentelevät.
Metsäalan perustutkinnon avulla hankit osaamista metsätalouteen, metsänhoitoon sekä metsäpalvelujen tuottamiseen liittyvissä ammatillisissa asioissa. Koulutus antaa hyvät pohjatiedot metsäalan jatko-opintoihin. Tutkinnon suorittaminen edellyttää normaalia kuntotasoa ja terveyttä.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos sinä haluat tehdä töitä metsässä.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on normaali kunto ja terveys.

Metsuri-metsäpalvelujen tuottaja, Hyvinkää, 29.7.2024

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto on suunnattu ravintola- ja/tai suurtalousalasta kiinnostuneille sekä jo alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa alan perustutkinnon. Tutkinto on mahdollista suorittaa suuntautuen joko kokin (ruoanpalvelun osaamisala) tai tarjoilijan (asiakaspalvelun osaamisala) tehtäviin.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto suoritetaan alan oikeissa työpaikoissa ja näiden oikeissa työtehtävissä osoittamalla osaaminen näytöin. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi. Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2). Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, ohjataan hakeutumisen yhteydessä kielitestiin. Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville (TE-toimiston päätös).

SELKOSUOMEKSI

  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet kiinnostunut valmistamaan ruokaa.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä haluat tehdä töitä ravintolassa tarjoilijana.

Sinulla ei tarvitse olla alan työpaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on alan työpaikka, niin se helpottaa kouluun pääsyä.

Sinun pitää osata suomen kieltä jonkin verran. Jos sinun äidinkieli on muu kuin suomi, sinut kutsutaan suomen kielen testiin. Äidinkieli tarkoittaa sitä kieltä, mitä sinä puhut.

Tarjoilija, Hyvinkää, 16.9.2024

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto on suunnattu ravintola- ja/tai suurtalousalasta kiinnostuneille sekä jo alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa alan perustutkinnon.

Tutkinto on mahdollista suorittaa suuntautuen joko kokin (ruoanpalvelun osaamisala) tai tarjoilijan (asiakaspalvelun osaamisala) tehtäviin.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto suoritetaan alan oikeissa työpaikoissa ja näiden oikeissa työtehtävissä osoittamalla osaaminen näytöin. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi. Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2). Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, ohjataan hakeutumisen yhteydessä kielitestiin. Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville (TE-toimiston päätös).

SELKOSUOMEKSI

  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet kiinnostunut valmistamaan ruokaa.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä haluat tehdä töitä ravintolassa tarjoilijana.
  • Sinulla ei tarvitse olla alan työpaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on alan työpaikka, niin se helpottaa kouluun pääsyä.
  • Sinun pitää osata suomen kieltä jonkin verran. Jos sinun äidinkieli on muu kuin suomi, sinut kutsutaan suomen kielen testiin. Äidinkieli tarkoittaa sitä kieltä, mitä sinä puhut.
Tarjoilija, Riihimäki, 8.4.2024

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto on suunnattu ravintola- ja/tai suurtalousalasta kiinnostuneille sekä jo alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa alan perustutkinnon.

Tutkinto on mahdollista suorittaa suuntautuen joko kokin (ruoanpalvelun osaamisala) tai tarjoilijan (asiakaspalvelun osaamisala) tehtäviin.

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto suoritetaan alan oikeissa työpaikoissa ja näiden oikeissa työtehtävissä osoittamalla osaaminen näytöin. Siltä osin kuin tutkinnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi. Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2). Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, ohjataan hakeutumisen yhteydessä kielitestiin. Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville (TE-toimiston päätös).

SELKOSUOMEKSI

  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet kiinnostunut valmistamaan ruokaa.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä haluat tehdä töitä ravintolassa tarjoilijana.
  • Sinulla ei tarvitse olla alan työpaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on alan työpaikka, niin se helpottaa kouluun pääsyä.
  • Sinun pitää osata suomen kieltä jonkin verran. Jos sinun äidinkieli on muu kuin suomi, sinut kutsutaan suomen kielen testiin. Äidinkieli tarkoittaa sitä kieltä, mitä sinä puhut.
Tarjoilija, Riihimäki, 5.8.2024

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi. Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2). Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, ohjataan hakeutumisen yhteydessä kielitestiin. Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville (TE-toimiston päätös).

SELKOSUOMEKSI

Sinulla ei tarvitse olla alan työpaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on alan työpaikka, niin se helpottaa kouluun pääsyä.

Sinun pitää osata suomen kieltä jonkin verran. Jos sinun äidinkieli on muu kuin suomi, sinut kutsutaan suomen kielen testiin. Äidinkieli tarkoittaa sitä kieltä, mitä sinä puhut.

Tarjoilija, Hyvinkää,

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi. Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2). Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, ohjataan hakeutumisen yhteydessä kielitestiin. Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville (TE-toimiston päätös).

SELKOSUOMEKSI

  • Sinulla ei tarvitse olla alan työpaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on alan työpaikka, niin se helpottaa kouluun pääsyä.
  • Sinun pitää osata suomen kieltä jonkin verran. Jos sinun äidinkieli on muu kuin suomi, sinut kutsutaan suomen kielen testiin. Äidinkieli tarkoittaa sitä kieltä, mitä sinä puhut.
Tarjoilija, Riihimäki,

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto on suunnattu ravintola- ja/tai suurtalousalasta kiinnostuneille sekä alalla jo työskenteleville, jotka haluavat suorittaa perustutkinnon.

Opiskelijaksi oppisopimuksella hakeutuvalla tulee olla voimassa oleva työsuhde alan toimipaikaan tai olet saamassa uuden työpaikan (työaika keskimäärin vähintään 25 h/vko), jonka kanssa oppisopimus solmitaan. Hakijan on hyvä selvittää ennen hakeutumista oppisopimuskoulutukseen oman toimipaikkansa suostumus sopimuksen tekemiseksi. Alan työkokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Jos näytät osaamisesi ilman valmistavaa koulutusta, oppisopimusta ei solmita.

Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta. Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, ohjataan tarvittaessa hakeutumisen yhteydessä kielitestiin.

SELKOSUOMEKSI

  • Jos sinulla on työpaikka tai olet yrittäjä, sinulle tehdään oppisopimus.
  • Oppisopimus tarkoittaa sitä, että sinä teet työtä työpaikalla ja käyt välillä koulussa. Sinä saat työstä palkkaa. Oppisopimuksella voit suorittaa koko tutkinnon tai vaikka yhden tutkinnon osan.

    Oppisopimus koulutus on tarkoitettu henkilölle,
    joka on jo töissä ravintolassa, kahvilassa tai suurkeittiössä
    jonka työnantaja suostuu tekemään oppisopimuksen.

  • Sinun pitää osasta suomen kieltä jonkin verran.

    Jos sinun äidinkieli on jokin muu kieli kuin suomi, sinä joudut suomen kielen testiin. Äidinkieli tarkoittaa sitä, että sinä puhut jotain muuta kieltä kuin suomea.

Tarjoilija, ,

Aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan yhteisessä koulutusprosessissa yhteishaun kautta tulleiden opiskelijoiden kanssa ja opiskelu on päätoimista päiväopiskelua.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä alan työtehtäviin.

Tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (kokki tai tarjoilija).

Koulutuksen suorittanut osaa toimia ravitsemisalan ruoanvalmistuksen tai asiakaspalvelun suunnittelu-, toteuttamis- ja myyntitehtävissä, palvella suomalaisia ja ulkomaalaisia asiakkaita, toimia myynti- ja asiakaspalveluhenkisesti, toimia laatutietoisesti, kannattavasti ja tuloksellisesti ja hygieniavaatimusten sekä kestävän toimintatavan mukaisesti.

Koulutuksen suorittanut voi toimia työntekijänä erityyppisissä ravitsemusliikkeissä niin ruuanvalmistus- kuin tarjoilutehtävissä.

Asiakaspalvelun osaamisalan suorittanut tarjoilija työskentelee ravintoloissa, henkilöstöravintoloissa, pubeissa, yökerhoissa, liikenneasemilla, kahviloissa, pikaruoka-, juhlapalvelu- tai matkailuyrityksissä sekä suurtalouden toimipaikoissa.

Ruokapalvelun osaamisalan suorittanut kokki työskentelee ravintoloissa, catering-alalla, henkilöstöravintoloissa, kahviloissa, juhla- ja pitopalveluissa, matkustajalaivoissa sekä suurkeittiöissä.

Tarjoilija, Hyvinkää, 5.8.2024

Järjestyksenvalvojan tehtäviin aikovat. Järjestyksenvalvojat toimivat ravintoloissa, yleisötilaisuuksissa, yleisissä kokouksissa, leirintäalueilla sekä matkustaja-aluksilla. Poliisin ja rajavartiolaitoksen avuksi asetetun järjestyksenvalvojan tehtävät edellyttävät lisäksi voimassa olevaa vartijaksi hyväksyntää.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi, Helsinki, 20.5.2024

Järjestyksenvalvojan tehtäviin aikovat. Järjestyksenvalvojat toimivat ravintoloissa, yleisötilaisuuksissa, yleisissä kokouksissa, leirintäalueilla sekä matkustaja-aluksilla. Poliisin ja rajavartiolaitoksen avuksi asetetun järjestyksenvalvojan tehtävät edellyttävät lisäksi voimassa olevaa vartijaksi hyväksyntää.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi, Helsinki, 23.9.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat