7 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Ala sopii sinulle, jos viihdyt luonnossa ja olet asiakaspalveluhenkinen. Tutkinto sopii myös ammattitaidon laajentamiseksi esimerkiksi opettajille sekä nuorten tai seniorien parissa työtä tekeville. Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon suorittaneille luontoalan ammattitutkinto tuo lisää ammatillista varmuutta ja pätevyyttä.

Erä- ja luonto-opas

Henkilöille, joiden työtehtävät edellyttävät hitsauspätevyyttä. Sopii myös henkilöille, joka haluaa täydentää osaamistaan pätevöitymällä haluamaansa hitsausprosessiin ja liitosmuotoon.

Järjestämme pätevyyskokeet standardin SFS-EN ISO 9606-1 ja SFS-EN ISO 9606-2 mukaisesti TIG, MIG/MAG ja puikkohitsausprosesseilla kaikille pätevyysalueille.

Hitsaajan pätevyyskokeet

Henkilöt, joita kiinnostavat luonnossa liikkuminen, uudistuvat haasteet ja joita inspiroi sosiaalinen kanssakäyminen. Tutkinto sopii myös ammattitaidon laajentamiseksi esimerkiksi opettajille sekä nuorten tai seniorien parissa työtä tekeville.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon suorittaneille luontoalan ammattitutkinto tuo lisää ammatillista varmuutta ja pätevyyttä.

Alan työkokemusta hakijoilta ei vaadita, mutta kaikki kokemus mm. retkeilystä, maastossa liikkumisesta, ryhmien kanssa toimimisesta ja tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi.

Hakijoiden koulutus- ja harrastuneisuustaustaa sekä lähtökohtia opiskelulle on mahdotonta arvioida hakemuslomakkeiden tai etukäteistiedustelujen pohjalta. Tästä syystä jokaisen hakijan taustoihin perehdytään hakuvaiheessa kirjallisten ennakkotehtävien ja hakuillan haastattelun avulla.

Luontoalan ammattitutkintoon voidaan sisällyttää valinnaiseksi tutkinnon osaksi opintoja, jotka ovat osa aikaisemmin suoritetusta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa.

Erä- ja luonto-opas, Hyvinkää, 10.4.2025

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Henkilöille, joiden työtehtävät edellyttävät hitsauspätevyyttä.

Sopii myös henkilöille, joka haluaa täydentää osaamistaan pätevöitymällä haluamaansa hitsausprosessiin ja liitosmuotoon.

Järjestämme pätevyyskokeet standardin SFS-EN ISO 9606-1 ja SFS-EN ISO 9606-2 mukaisesti TIG, MIG/MAG ja puikkohitsausprosesseilla kaikille pätevyysalueille.

Hitsaajan pätevyyskokeet, Riihimäki, 1.1.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat