6 tulosta

Ala sopii sinulle, jos viihdyt luonnossa ja olet asiakaspalveluhenkinen. Tutkinto sopii myös ammattitaidon laajentamiseksi esimerkiksi opettajille sekä nuorten tai seniorien parissa työtä tekeville. Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon suorittaneille luontoalan ammattitutkinto tuo lisää ammatillista varmuutta ja pätevyyttä.

Erä- ja luonto-opas

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki

Henkilöt, joita kiinnostavat luonnossa liikkuminen, uudistuvat haasteet ja joita inspiroi sosiaalinen kanssakäyminen. Tutkinto sopii myös ammattitaidon laajentamiseksi esimerkiksi opettajille sekä nuorten tai seniorien parissa työtä tekeville.

Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon suorittaneille luontoalan ammattitutkinto tuo lisää ammatillista varmuutta ja pätevyyttä.

Alan työkokemusta hakijoilta ei vaadita, mutta kaikki kokemus mm. retkeilystä, maastossa liikkumisesta, ryhmien kanssa toimimisesta ja tapahtumien järjestämisestä katsotaan eduksi.

Hakijoiden koulutus- ja harrastuneisuustaustaa sekä lähtökohtia opiskelulle on mahdotonta arvioida hakemuslomakkeiden tai etukäteistiedustelujen pohjalta. Tästä syystä jokaisen hakijan taustoihin perehdytään hakuvaiheessa kirjallisten ennakkotehtävien ja hakuillan haastattelun avulla.

Luontoalan ammattitutkintoon voidaan sisällyttää valinnaiseksi tutkinnon osaksi opintoja, jotka ovat osa aikaisemmin suoritetusta perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkintoa.

Erä- ja luonto-opas, Hyvinkää, 10.4.2025

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 11.3.2024

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden-kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat