11 tulosta

Majoitus- ja ravitsemisalan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat alalla esihenkilöinä. Hyvällä esihenkilöllä on vankka ammattitaito, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu toimia esihenkilötehtävissä.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyö

Alalla vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, talousosaamista ja tehokkuusajattelua. Lisäksi edellytetään kokonaisuuden hallinnantaitoja.

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Koulutus sopii sinulle, jos haluat tehdä työtä, jonka tarkoitus on järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä onnettomuuksien ja rikosten estäminen.

Järjestyksenvalvoja työskentelee muun muassa tilaisuuksissa, kuten yleisissä kokouksissa, yleisötilaisuuksissa, leirintäalueilla, ravintoloissa ja Suomen lipun alla olevissa aluksissa.

Koulutukseen osallistuvan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.

Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää,

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat majoitus-, ravintola- tai suurtalousalalla esimiestehtävissä (työhön osallistuva esimies, vuoroesimies, keittiömestari, hovimestari, ruokapalveluesimies, asiakaspalveluvastaava, yksikön päällikkö jne. tai esimiehen sijaisena), ja joilta puuttuu esimieheltä vaadittava tutkinto tai jotka aikovat hakeutua esimiestehtäviin.

Koulutukseen hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten perustutkintoa tai
ammattitutkintoa sekä kahden–kolmen vuoden työkokemusta erilaisista alan työtehtävistä ja sitoutumista näyttöjen suorittamiseen työn ohessa. Ilman alan koulutusta edellytetään vähintään viiden vuoden työkokemusta.

Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Tutkinnossa vaadittava esimiesosaaminen osoitetaan omalla työpaikalla näytöillä. Siltä osin kuin tutknnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena omalla työpaikalla. Hakijan on hyvä selvittää ennen hakeutumista oman työpaikkansa suostumus oppisopimuksen tekemiseksi.

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake kohdasta Oppisopimus.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyö, Hyvinkää, 11.3.2024

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat majoitus-, ravintola- tai suurtalousalalla esimiestehtävissä (työhön osallistuva esimies, vuoroesimies, keittiömestari, hovimestari, ruokapalveluesimies, asiakaspalveluvastaava, yksikön päällikkö jne. tai esimiehen sijaisena), ja joilta puuttuu esimieheltä vaadittava tutkinto tai jotka aikovat hakeutua esimiestehtäviin.

Koulutukseen hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten perustutkintoa tai
ammattitutkintoa sekä kahden–kolmen vuoden työkokemusta erilaisista alan työtehtävistä ja sitoutumista näyttöjen suorittamiseen työn ohessa. Ilman alan koulutusta edellytetään vähintään viiden vuoden työkokemusta.

Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Tutkinnossa vaadittava esimiesosaaminen osoitetaan omalla työpaikalla näytöillä. Siltä osin kuin tutknnon osassa vaadittua ammattitaitoa ei voida arvioida näytön perusteella, ammattitaidon osoittamista täydennetään yksilöllisesti muilla tavoin.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuskoulutuksena omalla työpaikalla. Hakijan on hyvä selvittää ennen hakeutumista oman työpaikkansa suostumus oppisopimuksen tekemiseksi. Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake kohdasta Oppisopimus.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyö, Hyvinkää, 16.9.2024

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat majoitus-, ravintola- tai suurtalousalalla esimiestehtävissä (työhön osallistuva esimies, vuoroesimies, keittiömestari, hovimestari, ruokapalveluesimies, asiakaspalveluvastaava, yksikön päällikkö jne. tai esimiehen sijaisena), ja joilta puuttuu esimieheltä vaadittava tutkinto tai jotka aikovat hakeutua esimiestehtäviin.

Koulutukseen hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten perustutkintoa tai ammattitutkintoa sekä kahden-kolmen vuoden työkokemusta erilaisista alan työtehtävistä ja sitoutumista näyttöjen suorittamiseen työn ohessa. Ilman alan koulutusta edellytetään vähintään viiden vuoden työkokemusta. Hakijalla tulee olla alan työpaikka jo hakiessa.

Koulutus suoritetaan oppisopimuskoulutuksena omalla työpaikalla. Hakijan on hyvä selvittää ennen hakeutumista oman työpaikkansa suostumus oppisopimuksen tekemiseksi. Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä oppisopimuksen sähköinen hakulomake kohdasta oppisopimus.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyö, Hyvinkää,

Järjestyksenvalvojan tehtäviin aikovat. Järjestyksenvalvojat toimivat ravintoloissa, yleisötilaisuuksissa, yleisissä kokouksissa, leirintäalueilla sekä matkustaja-aluksilla. Poliisin ja rajavartiolaitoksen avuksi asetetun järjestyksenvalvojan tehtävät edellyttävät lisäksi voimassa olevaa vartijaksi hyväksyntää.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi, Helsinki, 20.5.2024

Järjestyksenvalvojan tehtäviin aikovat. Järjestyksenvalvojat toimivat ravintoloissa, yleisötilaisuuksissa, yleisissä kokouksissa, leirintäalueilla sekä matkustaja-aluksilla. Poliisin ja rajavartiolaitoksen avuksi asetetun järjestyksenvalvojan tehtävät edellyttävät lisäksi voimassa olevaa vartijaksi hyväksyntää.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi, Helsinki, 23.9.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat