2 tulosta

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Hygieniapassi

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

SELKOSUOMEKSI

  • Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on hyvä kunto ja terveys.
  • Koulutus sopii sinulle, jos olet huolellinen ja vastuullinen.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet hyvä asiakaspalvelija.
Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja