2 tulosta

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Hygieniapassi

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittaminen soveltuu henkilöille, joilla on työkokemusta puhdistuspalvelualan tehtäväkokonaisuuksista. Työ on itsenäistä ja kysyy tarkkuutta, vastuullisuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä.

Laitoshuoltaja, Kodinhuoltaja (AT) ja Toimitilahuoltaja (AT)