17 tulosta

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Hygieniapassi

Koulutus on tarkoitettu turvallisuusalalle aikoville tai jo alalla toimiville henkilöille. Koulutuksen edellytykset ovat alalle soveltuvuus ja hyvämaineisuus sekä mahdollisuus liikkuvuuteen työssäkäyntialueella jo työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksoilla. Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, mikäli kielitaito on riittävä.

Turvallisuusalan ammattitutkinto

Järjestyksenvalvojan ja/tai vartijan koulutuksen suorittaneet. Koulutukseen osallistuminen edellyttää aiemmin tehtyä suoritusta joko voimankäyttökoulutuksen yleisestä osasta tai fyysisen voimankäytön perusteista.

Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus

Turvallisuusvalvojalta kysytään vastuullisuutta, luotettavuutta, kekseliäisyyttä ja kykyä ennakoida tilanteita. Ammattilaisen tulee hallita teknisiä välineitä, laitteita ja tietotekniikkaa. Monissa turvallisuusalan työtehtävissä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja henkistä tasapainoa sekä rikosoikeudellisesti nuhteetonta taustaa.

Turvallisuusvalvoja

Koulutus on tarkoitettu turvallisuusalalle aikoville tai jo alalla toimiville henkilöille. Koulutuksen edellytykset ovat alalle soveltuvuus ja hyvämaineisuus sekä mahdollisuus liikkuvuuteen työssäkäyntialueella jo työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksoilla.

Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, mikäli kielitaito on riittävä.

Koulutuksen suorittaminen joustavasti työn ohessa on mahdollista pääosin verkossa tapahtuvien opintojen ansiosta.

Turvallisuusalan ammattitutkinto, Riihimäki,

Koulutus on tarkoitettu turvallisuusalalle aikoville tai jo alalla toimineille henkilöille. Koulutuksen edellytykset ovat alalle soveltuvuus ja hyvämaineisuus sekä mahdollisuus liikkuvuuteen työssäkäyntialueella jo työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksoilla.

Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, mikäli kielitaito on riittävä.

Koulutuksen suorittaminen joustavasti työn ohessa on mahdollista pääosin verkossa tapahtuvien opintojen ansiosta.

Turvallisuusalan ammattitutkinto, Helsinki,

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 17.4.2024

Turvallisuusalan perustutkinto on tarkoitettu turvallisuusalan perustehtäviin aikoville ja niissä jo toimiville sekä jatko-opiskelukelpoisuuden haluaville.

Opintojen edellytyksiä ovat 18 vuoden ikä, hyvä maine sekä hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto.

Turvallisuusvalvoja, Hyvinkää,

Aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan yhteisessä koulutusprosessissa yhteishaun kautta tulleiden opiskelijoiden kanssa ja opiskelu on päätoimista päiväopiskelua.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä alan työtehtäviin.

Turvallisuusvalvoja, Hyvinkää, 5.8.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 15.5.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 5.6.2024

Järjestyksenvalvojan ja/tai vartijan koulutuksen suorittaneet. Koulutukseen osallistuminen edellyttää aiemmin tehtyä suoritusta joko voimankäyttökoulutuksen yleisestä osasta tai fyysisen voimankäytön perusteista.

Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus, Helsinki, 6.5.2024

Järjestyksenvalvojan ja/tai vartijan koulutuksen suorittaneet. Koulutukseen osallistuminen edellyttää aiemmin tehtyä suoritusta joko voimankäyttökoulutuksen yleisestä osasta tai fyysisen voimankäytön perusteista.

Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus, Helsinki, 10.6.2024

Järjestyksenvalvojan ja/tai vartijan koulutuksen suorittaneet. Koulutukseen osallistuminen edellyttää aiemmin tehtyä suoritusta joko voimankäyttökoulutuksen yleisestä osasta tai fyysisen voimankäytön perusteista.

Teleskooppipatukan käyttäjäkoulutus, Helsinki, 9.9.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat