Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.
1 tulosta
- (-) Hygieniapassi (1)
- Ensiapu (1)
- Isännöinti (1)
- Kiinteistönhoitaja (1)
- Kiinteistönvälittäjä (1)
- Laitoshuoltaja, Kodinhuoltaja (AT) ja Toimitilahuoltaja (AT) (1)
- Maksuttomat koulutukset henkilöstön kehittämiseen (1)
- Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto (1)
- Tekninen kiinteistönhoitaja ja Kiinteistönhoitaja (AT) (1)
- Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja (1)
- Työpaikkaohjaajan tueksi (1)