23 tulosta

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Hygieniapassi

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnon opiskelu ja ammatissa toimiminen edellyttävät hyvää toimintakykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto

Koulutus sopii erityisesti palvelualoilla tuottavuustyötä tekeville, jotka toimivat esimies- ja johtamistehtävissä. Myös kaikkille Lean-ajattelusta kiinnostuneille.

Enemmän liiketoimintaosaamista, Hyvinkää, 7.3.2023

Koulutus sopii erityisesti palvelualoilla tuottavuustyötä tekeville, jotka toimivat esimies- ja johtamistehtävissä. Myös kaikkille Lean-ajattelusta kiinnostuneille.

Enemmän liiketoimintaosaamista, Hyvinkää, 22.11.2022

Esimiehet ja asiantuntijat, jotka haluavat oppia tuntemaan strategian peruskäsitteet ja rakenteet, ymmärtämään strategian merkityksen jokapäiväisessä työskentelyssä ja oman työnsä merkityksen organisaation strategian toteutumisessa.

Enemmän liiketoimintaosaamista, Hyvinkää, 16.11.2022

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 26.10.2022

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 23.11.2022

Esimiehet ja asiantuntijat, jotka ovat suorittaneet Talous- ja kannattavuus -verkkokurssin tai hallitsevat talouden peruskäsitteet.

Enemmän liiketoimintaosaamista, Hyvinkää, 12.12.2023

Esimiehet ja asiantuntijat, jotka haluavat oppia tuntemaan strategian peruskäsitteet ja rakenteet, ymmärtämään strategian merkityksen jokapäiväisessä työskentelyssä ja oman työnsä merkityksen organisaation strategian toteutumisessa.

Enemmän liiketoimintaosaamista, Hyvinkää, 16.11.2023

Esimiehet ja asiantuntijat, jotka ovat suorittaneet Talous- ja kannattavuus -verkkokurssin tai hallitsevat talouden peruskäsitteet.

Enemmän liiketoimintaosaamista, Hyvinkää, 19.4.2023

Koulutus sopii erityisesti palvelualoilla tuottavuustyötä tekeville, jotka toimivat esimies- ja johtamistehtävissä. Myös kaikkille Lean-ajattelusta kiinnostuneille.

Enemmän liiketoimintaosaamista, Hyvinkää, 23.11.2023

Esimiehille ja asiantuntijoille, jotka haluavat muodostaa kokonaiskuvan liiketoiminnan johtamisesta, saada välineitä nykytilan arviointiin ja tavoiteasetantaan.

Enemmän liiketoimintaosaamista, Hyvinkää, 9.11.2023

Esimiehet ja asiantuntijat.

Kurssilla käsitellään seuraavia asioita:

  • Talouden ja kannattavuuden peruskäsitteet
  • Hinnoittelu
  • Kannattavuuslaskennan ja kustannuslaskennan peruskäsitteet
  • Yrityksen talouden viitekehys
Enemmän liiketoimintaosaamista, Verkko, 1.1.2022

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Riihimäki, 2.11.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat