12 tulosta

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä matkailualan työtehtäviin.

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi. Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos

  • sinä opit helposti vieraita kieliä
  • sinä olet hyvä organisoimaan asioita
  • sinä pystyt tekemään töitä, vaikka sinulla on paljon töitä samaan aikaan
  • sinä pystyt tekemään töitä muiden ihmisten kanssa
  • sinä olet hyvä asiakaspalvelija.

Sinulla ei tarvitse olla työpaikkaa tai harjoittelupaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on ammattiin liittyvä työpaikka, sinun on helpompi päästä kouluun. 

Vastaanottovirkailija ja Matkailupalvelujen tuottaja

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Hygieniapassi

Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa ammattitutkinnon. Työssä vaaditaan itsenäistä ja vastuullista työskentelytapaa sekä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.


Koulutukseen valitaan ensisijaisesti henkilöitä, joilla on valmiina työpaikka tai henkilöitä, joilla on selkeä työllistymissuunnitelma, jonka toteutumisen esteenä on puuttuva lupakortti.

Opiskelupaikkoja 5.

Hygieniapassi, Riihimäki, 3.4.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 15.5.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 5.6.2024

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo alan perustietämys joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta, ja he toimivat alan työtehtävissä. Tutkinnon edellyttämä ammattitaito hankitaan käytännön työtehtävissä, omalla työpaikalla. Oppilaitoksessa on mahdollisuus suorittaa käytännön harjoituksia, jos omalla työpaikalla ei niihin ole mahdollisuuksia.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa suoraan näytöissä ilman tutkintokoulutukseen osallistumista.

Tuotantotekniikan ammattitutkinto, Riihimäki,

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 17.4.2024

Sykkiikö sydämesi vanhustyölle? Haluatko olla osaava saattaja elämän loppuvaiheessa? Koulutuksen aikana saat työkaluja ikääntyneen ja hänen läheisensä kohtaamiseen tunnerikkaan elämänvaiheen aikana.

 Tervetuloa suorittamaan Vanhustyön erikoisammattitutkintoon sisältyvää Saattohoitajan koulutusta. Suoritat kaksi pakollista tutkinnon osaa, Palliatiivinen hoitotyö ja Saattohoitotyö, kuoleman kohtaaminen ja läheisten tukeminen sekä valinnaisena tutkinnon osana joko Muistioireiden tai muistisairaan ihmisen tukeminen tai Ikääntyneen ihmisen kohtaaminen ja mielekkään arjen tukeminen.  

Koulutus on tarkoitettu vanhustyön ammattilaisille, jotka haluavat löytää työhönsä jotakin uutta, kehittää itseään ja osaamistaan monipuolisesti vanhustyön eri osaamisalueilla.

Sinulta edellytetään vähintään sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa ja alan työpaikkaa. Koulutuksen aikana tehdään käytännön läheinen kehittämistehtävä omalle työpaikalle.

Saattohoitaja (EAT), Hyvinkää, 25.8.2025

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä matkailualan työtehtäviin.

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi.

Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

SELKOSUOMEKSI

  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä opit helposti vieraita kieliä.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet hyvä organisoimaan asioita.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä pystyt tekemään töitä, vaikka sinulla on paljon töitä samaan aikaan.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä pystyt tekemään töitä muiden ihmisten kanssa.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet hyvä asiakaspalvelija.

Sinulla ei tarvitse olla työpaikkaa tai harjoittelupaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on ammattiin liittyvä työpaikka, sinun on helpompi päästä kouluun.

Matkailun asiakaspalvelija, Hyvinkää, 5.8.2024

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä matkailualan työtehtäviin.

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi. Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

SELKOSUOMEKSI

  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä opit helposti vieraita kieliä.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet hyvä organisoimaan asioita.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä pystyt tekemään töitä, vaikka sinulla on paljon töitä samaan aikaan.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä pystyt tekemään töitä muiden ihmisten kanssa.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet hyvä asiakaspalvelija.

Sinulla ei tarvitse olla työpaikkaa tai harjoittelupaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on ammattiin liittyvä työpaikka, sinun on helpompi päästä kouluun.

Vastaanottovirkailija, Hyvinkää,

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Riihimäki, 3.4.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat