Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.
1 tulosta
- (-) Hygieniapassi (1)
- Anniskelu (1)
- Baarimestari ja Tarjoilija (AT) (1)
- Dieettikokki (1)
- Ensiapu (1)
- Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset (1)
- Kokki ja Tarjoilija (1)
- Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyö (1)
- Maksuttomat koulutukset henkilöstön kehittämiseen (1)
- Ravintola- ja Suurtalouskokki (1)
- Työpaikkaohjaajan tueksi (1)