14 tulosta

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Hygieniapassi

Koulutus on suunnattu kaikille varastotyöstä kiinnostuneille, erilaisissa varastojen ja terminaalien työtehtävissä toimiville tai niihin aikoville. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta varastoalalta.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos

  • sinulla on hyvät tietotekniikka-taidot
  • sinulla on hyvä kunto
  • sinä olet hyvä asiakaspalvelija.

Sinulla ei tarvitse olla varasto-alan työkokemusta, kun haet kouluun.

Palvelulogistiikkatyöntekijä

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esihenkilöille, jotka johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa yksityisen tai julkisen sektorin organisaatioissa. Koulutus soveltuu johtamiskokemusta omaavalle esihenkilölle, kokeneelle yrityksen omistajayrittäjälle tai palkatulle johtajalle, joka itsenäisesti johtaa yritystä, sen tytäryhtiötä tai yksikköä ja vaikuttaa päätöksillään koko yrityksen kehittymiseen. Hän johtaa ja kehittää yksikköään ja sen toimintaa ja on budjettivastuullinen toiminnasta. Käytännön kokemus johtamisesta on edellytyksenä tutkinnon suorittamiselle.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esihenkilöille, jotka johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa yksityisen tai julkisen sektorin organisaatioissa.

Koulutus soveltuu johtamiskokemusta omaavalle esihenkilölle, kokeneelle yrityksen omistajayrittäjälle tai palkatulle johtajalle, joka itsenäisesti johtaa yritystä, sen tytäryhtiötä tai yksikköä ja vaikuttaa päätöksillään koko yrityksen kehittymiseen. Hän johtaa ja kehittää yksikköään ja sen toimintaa ja on budjettivastuullinen toiminnasta.

Käytännön kokemus johtamisesta on edellytyksenä tutkinnon suorittamiselle.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Hyvinkää,

Koulutus on suunnattu kaikille varastotyöstä kiinnostuneille, erilaisissa varastojen ja terminaalien työtehtävissä toimiville tai niihin aikoville. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta varastoalalta.

Logistiikan perustutkinnon suorittanut, joka työskentelee logistiikka-alan tehtävissä, osaa kuljettaa ja käyttää erilaisia ajoneuvoja tai kuormaukseen käytettäviä työkoneita ja laitteita. Hän työskentelee turvallisesti sekä tunnistaa ja ottaa huomioon työskentelyssään ajoneuvoihin, työkoneisiin ja laitteisiin liittyviä työturvallisuusriskejä ja -vaaroja. Logistiikka-alan työtehtävissä työskentelevä osaa käyttää logistiikka-alan digitaalisia sovelluksia.

Palvelulogistiikkatyöntekijä työskentelee erilaisissa varastoissa tai terminaaleissa. Hän työskentelee tavaroiden lähettämisessä ja vastaanotossa, tavaran varastoinnissa, lähetysten pakkaamisessa sekä keräilyssä. Hän käyttää tavarankäsittelylaitteita, trukkia ja automaatiikalla ohjattavia laitteita. Palvelulogistiikkatyöntekijä täyttää ja käyttää monenlaisia varastoinnin ja lähetysten asiakirjoja tietotekniikkaa käyttäen.

Palvelulogistiikkatyöntekijä, Hyvinkää, 2.9.2024

Koulutus on suunnattu kaikille varastotyöstä kiinnostuneille, erilaisissa varastojen ja terminaalien työtehtävissä toimiville tai niihin aikoville. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta varastoalalta. Työ vaatii hyvää yleiskuntoa.

Edellytykset koulutuksen aloittamiseen:

  • opiskelijalla on oppisopimustyöpaikka tai koulutussopimustyöpaikka
  • opiskelijan työnantaja on sitoutunut opiskeluun

Koulutus suoritetaan oppisopimuskoulutuksena omalla työpaikalla. Hakijan on hyvä selvittää ennen hakeutumista oman työpaikkansa suostumus oppisopimuksen tekemiseksi. Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan täyttämällä oppisopimuksen sähköinen hakulomake kohdasta oppisopimus.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos

  • jos sinä haluat ajaa trukkia
  • sinulla on hyvät tietotekniikka-taidot
  • sinulla on hyvä kunto
  • sinä olet hyvä asiakaspalvelija.

Sinulla ei tarvitse olla varasto-alan työkokemusta, kun haet kouluun.

Sinulla pitää olla hyvä kunto. Työ on raskasta.

Sinulla täytyy olla varasto-alan työpaikka, että voit hakea kouluun.

Palvelulogistiikkatyöntekijä, Hyvinkää,

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 15.5.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniaosaamis-todistuksen, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 5.6.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 4.9.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 23.10.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Hyvinkää, 27.11.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Riihimäki, 18.9.2024

Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.

Elintarvikealan tutkinto- tai koulutustodistus ei korvaa hygieniapassia, vaan hygieniapassi tulee hankkia erikseen suorittamalla hygieniapassitesti hyväksytysti.

Hygieniapassi, Riihimäki, 13.11.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat