Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.
2 tulosta
Tarkoitettu kaikille, jotka ovat halukkaita hankkimaan ensiavun perustaidot tai tarvitsevat taitoja työssään tai osana koulutustaan.
Ensiapu
- (-) Ensiapu (1)
- (-) Hygieniapassi (1)
- Anniskelu (1)
- Baarimestari ja Tarjoilija (AT) (1)
- Dieettikokki (1)
- Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset (1)
- Kokki ja Tarjoilija (1)
- Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyö (1)
- Maksuttomat koulutukset henkilöstön kehittämiseen (1)
- Ravintola- ja Suurtalouskokki (1)
- Työpaikkaohjaajan tueksi (1)
- (-) Ravintola ja catering (2)
- Puhtaus ja kiinteistö (3)
- Auto, kone ja metalli (1)
- Hoito, huolenpito ja kasvatus (1)
- Johtaminen (1)
- Kauneus ja hyvä olo (1)
- Kauppa ja liiketalous (1)
- Logistiikka ja liikenne (1)
- Maa- ja metsätalous (1)
- Matkailu (1)
- Sisustus ja rakentaminen (1)
- Turvallisuus (1)
- Yrittäjyys (1)