ArtECult Pro

MIKÄ ON ArtECult PRO -PROJEKTI?

ArtECult PRO-hanke on Euroopan unionin Leonardo da Vinci -ohjelman tukema asiantuntijaliikkuvuushanke. ArtECult PRO on jatkoa kulttuuri- ja viestintäalan kansainvälisten yhteistyöverkostojen ArtECult, ArtECult II and ArtECult III opiskelijaliikkuvuushankkeille. Tässä hankkeessa toimijoiden määrä on kasvanut edellisiin nähden ja vaihtojaksot Euroopassa ovat tarkoitettu opettajille ja työelämän edustajille. Vaihtojaksot voivat sisältää opiskelua, opettamista, työskentelyä, arviointia sekä tutustumista.


Projektia koordinoi SATAEDU. Hankkeeseen kuuluu 11 suomalaista viestintäalan oppilaitosta ja 4 muuta yhteistyökumppania (pk-yrittäjiä, työelämän edustajia, julkisen sektorin toimijoita). Vastaanottavia partnereita on 10 ja he ovat seuraavista Euroopan maista: Islanti, Hollanti, Saksa, Unkari, Irlanti, Slovakia, Viro, Iso-Britannia ja Italia.


MIKSI PROJEKTIA TARVITAAN?

Projekti mahdollistaa opettajien ja työelämän edustajien henkilökohtaisten ammatillisten ja kansainvälisten taitojen ja tietojen kehittymisen, opetussuunnitelman vertailemisen ja kehittämisen, sekä oppilaitosten ja työelämän kansainvälisen yhteistyön lisäämisen.


PROJEKTIN TAVOITTEET

Projektin tavoitteena on kehittää viestintäalan ammatillista koulutusta sekä mahdollistaa opettajien ja asiantuntijoiden tietotaidon lisääminen ja levittäminen, vahvistaa kansainvälistä yhteistyötä yhdessä työelämän kanssa sekä hyödyntää innovatiivisia oppimisympäristöjä.


TOIMINNOT

Hankkeen aikana 20 suomalaista viestintäalan opettajaa tai työelämän edustajaa on vaihtojaksolla partnerioppilaitoksessa.


Toteutusaika 1.8.2010-31.5.2012

Rahoitus Elinikäisen oppimisen ohjelma/Leonardo da Vinci. Suomen elinikäisen oppimisen ohjelman/Leonardo da Vinci -ohjelman hallinnoinnista ja toimeenpanosta vastaa CIMO, joka on kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön asiantuntija- ja palveluorganisaatio.


LISÄTIETOJA

kansainvälisten asioiden suunnittelija

Tanja Korteharju

puh. 050 574 8544

tanja.korteharju(at)hyria.fi


audiovisuaalisen viestinnän opettaja

kansainvälisyysvastaava

Michele Takala

puh. 050 415 3698

michele.takala(at)hyria.fi


www.artecult.net


LLP

Koulutus

cimo


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.