OSKART eli ammattitaidon ja osaamisen kartoitus

Image
Vesivärityylinen kollaasi Hyrian opiskelijoista eri ammateissa

OSKART-valmennuspalvelu on tarkoitettu TE-toimiston työttömille työnhakijoille, joilla on tarve ammattitaidon ja osaamisen kartoitukseen sekä työmarkkinoille paluun tukemiseen.

Palvelun tarkoituksena on selvittää ammatillisen osaamisesi taso ja mahdollinen lisäosaamisen tarve. Palvelun aikana tunnistat oman osaamisesi, mikä auttaa sinua kohdentamaan työnhakuasi. 

Palvelu auttaa sinua myös löytämään mahdollisia osaamiseesi liittyviä kehittämistarpeita ja juuri sinulle soveltuvan polun kehittää osaamista. 

Kenelle: Valmennus on tarkoitettu TE-toimiston työttömille työnhakijoille, joilla on tarve ammattitaidon ja osaamisen kartoitukseen sekä työmarkkinoille paluun tukemiseen.

Tavoite: Todentaa asiakkaan koulutuksenmukainen ammattitaito ja osaaminen, kartoittaa lisäkoulutustarve ja mahdollistaa paluu työmarkkinoille. 

Sisältö: Kartoitus voi olla suppea, perustasoinen tai laaja. Te-toimisto kartoittaa tietyn alan osaajat ja ohjaa kartoitukseen. Alat ovat rakennusala, ravintola- ja cateringala, liiketalous, sosiaali- ja terveysala sekä puhdistuspalvelu. 

Tuottaja: Hyria

Toteutus: Ryhmämuotoinen valmentajan ja koulutusta tuottavan alan opettajan yhteinen kartoitusjakso. Kesto 2 - 10 päivää ELY-keskuksen tilauksen mukaisesti.

Lue lisää!

Palveluja työllistymisen tueksi

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia työnsaantia ja kuntoutumista edistäviä palveluita Hämeessä ja Uudellamaalla.