Alle 25-vuotiaan kouluttamattoman nuoren oppisopimukseen on mahdollista saada lisätukea

Opetus- ja kulttuuriministeriö teki vuoden 2013 lopulla lakiuudistuksen, joka antaa uusia mahdollisuuksia kouluttamattomien nuorten työllistämiseen. Työnantajan näkökulmasta tämä tarkoittaa parempaa koulutuskorvausta ja sitä, että aluksi ei tarvitse sitoutua pitkään työsuhteeseen. Hyödynnä lisätuki ja ilmoittaudu mukaan - lakimuutos on väliaikainen ja kestää näillä näkymin vuoden 2018 loppuun saakka.

 

Lakimuutos koskee alle 25-vuotiasta nuorta, jolla ei ole peruskoulun jälkeistä ylioppilastutkintoa tai ammatillista koulutusta. 

 

Käytännössä työnantaja palkkaa kriteerit täyttävän nuoren esim. 4 - 12 kuukauden työsuhteeseen oppisopimuksella. Työsuhteen kesto riippuu siitä, kuinka monta tutkinnon osaa tavoitteeksi asetetaan. Nuori voi tehdä aluksi yhden tutkinnon osan ja kun huomataan, että yhteistyö toimii ja opiskelutavoite on saavutettu, jatketaan opinnoissa seuraavaan tutkinnon osaan. Tätä voidaan jatkaa kokonaisen tutkinnon suorittamiseen saakka, jolloin opiskelija saa ammattipätevyyden.

  

Ilmoita halukkuutesi lähteä mukaan työnantajana osoitteella oppisopimus(at)hyria.fi tai ottamalla yhteys suoraan henkilökuntaamme.

 

Mainitse sähköpostissa alla olevat tiedot ja kerro, että olette lähdössä mukaan nimenomaan tähän alle 25-vuotiaan oppisopimuskoulutukseen. 

 

Työnantaja: ilmoita seuraavat tiedot

 

Nimi:

Puhelinnumero:

Työpaikan nimi:

Työtehtävät, joihin haette henkilöä:


Otamme yhteyttä heti yhteydenottopyynnön saavuttua.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.