Matkailualan perustutkinto, vastaanottovirkailija tai matkailupalvelujen tuottaja

Laajuus
180 osaamispistettä (osp)
Toteutustapa
Päivä
Tutkinto
Matkailualan perustutkinto
Tutkintonimike
Vastaanottovirkailija
Matkailupalvelujen tuottaja
Koulutusalat
Palvelualat
Osaamisalat
Matkailupalvelujen osaamisala
Majoituspalvelujen osaamisala

Kiinnostaako sinua työskentely kansainvälisessä ilmapiirissä? Vastaanottovirkailijana työskentelet päivittäin muuttuvissa tilanteissa, joissa vaaditaan ongelmanratkaisu- ja kielitaitoja. Työssä toimit erilaisissa ohjelma- ja asiakaspalvelutilanteissa ja huolehdit asiakkaiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista sekä onnistuneesta palvelukokemuksesta.

Haluatko luoda ihmisille elämyksiä ja suunnitella tapahtumia? Matkailupalvelujen tuottaja suunnittelee, tuotteistaa ja toteuttaa laadukkaita matkailun ohjelma- ja oheispalveluita. Matkailualan markkinoille syntyy jatkuvasti uusia mahdollisuuksia!

SELKOSUOMEKSI

Oletko sinä kiinnostunut tekemään töitä

  • vieraita kieliä puhuvien ihmisten kanssa
  • hotellissa
  • erilaisissa tapahtumissa (esimerkiksi matkailu-messut)
  • matka-oppaana Suomessa tai ulkomailla?

Oletko sinä kiinnostunut opiskelemaan vieraita kieliä (esimerkiksi englantia tai saksaa)? Haluatko sinä järjestää tapahtumia asiakkaille? Oletko sinä hyvä palvelemaan asiakkaita? Alalla on helppo löytää työtä.

Kenelle tarkoitettu

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä matkailualan työtehtäviin.

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi.

Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos

  • sinä opit helposti vieraita kieliä
  • sinä olet hyvä organisoimaan asioita
  • sinä pystyt tekemään töitä, vaikka sinulla on paljon töitä samaan aikaan
  • sinä pystyt tekemään töitä muiden ihmisten kanssa
  • sinä olet hyvä asiakaspalvelija.

Sinulla ei tarvitse olla työpaikkaa tai harjoittelupaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on ammattiin liittyvä työpaikka, sinun on helpompi päästä kouluun.

Lisätietoja