Matkailualan perustutkinto, palveluosaaja, tutkinnon osia Työvoimakoulutus

Tutkinto
Matkailualan perustutkinto
Koulutusalat
Palvelualat
Osaamisalat
Matkailupalvelujen osaamisala
Koulutus alkaa
14.03.2022

Kiinnostaako sinua työskentely kansainvälisessä ilmapiirissä? Vastaanottovirkailijana työskentelet päivittäin muuttuvissa tilanteissa, joissa vaaditaan ongelmanratkaisu- ja kielitaitoja. Työssä toimit erilaisissa ohjelma- ja asiakaspalvelutilanteissa ja huolehdit asiakkaiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista sekä onnistuneesta palvelukokemuksesta.

Haluatko luoda ihmisille elämyksiä ja suunnitella tapahtumia? Matkailupalvelujen tuottaja suunnittelee, tuotteistaa ja toteuttaa laadukkaita matkailun ohjelma- ja oheispalveluita. Matkailualan markkinoille syntyy jatkuvasti uusia mahdollisuuksia!

Kenelle tarkoitettu

Työvoimakoulutus on suunnattu ensisijaisesti matkailualan työtehtävistä kiinnostuneille TE-toimiston ja kuntakokeilun työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakija-asiakkaille.

Koulutuksen aikana suoritetaan Matkailualan perustutkinnosta tutkinnon osia, jotka vahvistavat mahdollisuuksia työllistyä monipuolisiin matkailualan tehtäviin (vastaanotto-, asiakaspalvelu ja tarjoilutehtävät).

Polkuvaihtoehtoja

Koulutusaika tarkentuu jokaiselle opiskelijalle tehtävässä henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa (= HOKS).

Toimipiste
Hyria Hyvinkää, Kruunu, Kauppalankatu 16
Osoite

Kauppalankatu 16-18
05800 Hyvinkää
Suomi

Lisätietoja