Ruokapalvelujen ammattitutkinto, ravintolakokki, suurtalouskokki

Laajuus
150 osaamispistettä (osp)
Toteutustapa
Päivä
Ilta
Tutkinto
Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Tutkintonimike
Ravintolakokki
Suurtalouskokki
Ravintola- ja Suurtalouskokki
Koulutusalat
Palvelualat
Osaamisalat
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala
Koulutus alkaa
12.9.2022

Kenelle tarkoitettu

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa.

Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Toimipiste
Hyria Hyvinkää, Kruunu, Kauppalankatu 16
Osoite

Kauppalankatu 16-18
05800 Hyvinkää
Suomi

Lisätietoja