Ruokapalvelujen ammattitutkinto, ravintolakokki, suurtalouskokki

Laajuus
150 osaamispistettä (osp)
Toteutustapa
Päivä
Ilta
Tutkinto
Ruokapalvelujen ammattitutkinto
Tutkintonimike
Ravintolakokki
Suurtalouskokki
Koulutusalat
Palvelualat
Osaamisalat
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisala
Koulutus alkaa
11.3.2024

Ruokapalvelujen ammattilaisena osaat suunnitella, valmistaa ja esitellä laadukkaita ruoka-annoksia yksittäisille asiakkaille sekä suuremmille ryhmille. Ruokapalvelujen ammattitutkinto antaa mahdollisuuden syventää osaamistasi ja kehittää keittiötyöskentelyäsi.

Kenelle tarkoitettu

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Lisätietoja