Puistopuutarhuri ja Viheraluerakentaja

Oletko puutarha-alan perustutkinnon suorittanut puutarhuri ja haluat lisäosaamista? Oletko mahdollisesti jo pidemmän viheralan työkokemuksen omaava, ja haluat vahvistaa erilaisten viheralueiden ylläpidon ja rakentamisen osaamistasi?

Viheralueiden rakentamisen osaamisalan suorittaneella on syvällinen osaaminen viheralueiden rakentamistehtävissä. Hänellä osaa soveltaa kasvillisuus-, ympäristö- ja rakentamisosaamistaan viheralueiden rakentamisessa. 

Viheralueiden ylläpitämisen osaamisalan suorittaneella puistopuutarhurilla on syvällinen osaaminen viheralueiden ylläpitotehtävissä. Hän osaa käyttää monipuolista kasvien hoitotöihin ja viheralueiden ylläpitoon liittyvää osaamistaan erilaisissa viheralueiden ylläpitotehtävissä.

Kenelle sopii

Puistopuutarhurin tai viheraluerakentajan koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka jo työskentelevät tai suunnittelevat sijoittuvansa kaupunkien, kuntien, seurakuntien, taloyhtiöiden ja vastaavien alan yhteisöjen palvelukseen. Koulutuksen ja tutkinnon myötä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä. 

Ennakkovaatimuksena on ammattitutkintoa tukeva, alaa sivuava perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot sekä alan työkokemusta.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Koulutuspaikat

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: Puistopuutarhuri ja Viheraluerakentaja