MS Word jatko (pitkät asiakirjat)

Toteutustapa
Verkko
Koulutus alkaa
06.04.2022
Koulutus loppuu
06.04.2022

Tarvitsetko Office-ohjelmien taitoja työssäsi tai ehkä menestyäksesi paremmin työnhaussa? Täältä löydät MS Word, MS Excel ja MS PowerPoint -koulutuksia niin vasta-alkajille kuin pidemmälle edistyneille käyttäjille.

Koulutuspäivät ovat 1 - 2 päiväisiä, jonka jälkeen päivien aikana saatuja oppeja pääsee soveltamaan omaan päivittäiseen työhön.

Useampi koulutuspäivä

Jos haluat suorittaa kerralla useamman @- tai A-korttiin kuuluvan koulutuspäivän, tarjoamme sinulle seuraavan paketin hintaan 520 € (sis. alv. 24%):

  • MS Excel perusteet (2 päivää)
  • MS Word perusteet (2 päivää)
  • MS PowerPoint perusteet (1 päivä)

Koulutusmaksu 520 € laskutetaan kerralla ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen. Yksittäin ostettuina koulutuksina paketin hinnaksi tulee 770 € (sis. alv. 24%).

Todista osaamisesi pelkällä @- tai A-korttikokeella

Hyriassa on mahdollisuus suorittaa myös Tietokoneen käyttäjän @- tai A-kortti. Voit tulla suorittamaan pelkät korttikokeet hintaan 25€/osio + todistusmaksu 25 €. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Kenelle tarkoitettu

Koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat oppia käyttämään ja hyödyntämään omassa työssään Office-ohjelmia (perusteet) tai jotka tarvitsevat ohjelmien käytössä edistyneempää lisäosaamista (jatko). Koulutukseen voivat osallistua myös henkilöt, jotka haluavat kerrata ja päivittää osaamistaan.

Yrityskohtaiset koulutukset

Toteutamme lisäksi yrityskohtaisia koulutuksia. Ota yhteyttä - räätälöidään teidän henkilöstöllenne sopiva koulutuspaketti.

Lisätietoja