Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Laajuus
150 osaamispistettä (osp)
Toteutustapa
Päivä
Tutkinto
Matkailupalvelujen ammattitutkinto
Koulutusalat
Palvelualat
Koulutus alkaa
03.01.2022

Kiinnostaako sinua suunnitella, toteuttaa, myydä ja kehittää erilaisia asiakaslähtöisiä matkailupalveluita? Kiinnostaako sinua syventää kansainvälisen alan osaamistasi? Matkailupalveluiden ammattitutkinnon suorittanut työskentelee tärkeässä asemassa sujuvan palvelukokemuksen luomisessa asiakkaalle.

Kenelle tarkoitettu

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai monipuolista työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä matkailualalta. Matkailualan ammattilaiselle on tärkeää hyvät vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Matkailualalla arvostetaan lisäksi hyvää kielitaitoa.

Koulutus soveltuu henkilölle, jolla on jo alan perusopinnot suoritettuna tai vastaavasti monipuolista kokemusta matkailualan työtehtävistä. Koulutuksessa vahvistetaan alan ammatillista osaamista, jonka jälkeen henkilöllä on erinomaiset edellytykset alan monipuolisissa työtehtävissä.

Tutkinnon suorittaminen EDELLYTTÄÄ TYÖPAIKKAA, jossa ammattitaito voidaan osoittaa. Työelämässä tapahtuva opiskelu voi olla palkatonta (koulutussopimus) tai palkallista (oppisopimus).

Polkuvaihtoehtoja

Jokaiselle opiskelijalle tehdään oma henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma omien mielenkiinnon kohteiden mukaisesti, huomioiden myös henkilön aiempi koulutus ja työkokemus. Opiskelija ja vastuuvalmentaja suunnittelevat yhdessä yksilöllisen opintopolun ja aikataulun tutkintotavoitteiden mukaisesti. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on noin 12 – 18 kk.

Toimipiste
Hyria Hyvinkää, Kruunu, Kauppalankatu 16
Osoite

Kauppalankatu 16-18
05800 Hyvinkää
Suomi

Lisätietoja