Luovuusohjaaja

Luovuusohjaajana osaat antaa neuvoja ja ideoita luonnon- ja kierrätysmateriaalien käytöstä. Ohjaaja voi auttaa yksilöitä tai ryhmiä hyödyntämään eri materiaaleja luovissa projekteissa. Yhdessä kerätyt luonnonmateriaalit toimivat myös inspiraation lähteenä. 

Tuotteiden valmistaminen luonnon- tai kierrätysmateriaalista on luova ja antoisa prosessi. Käsityöläisenä luovuusohjaaja hyödyntää alueensa perinnettä ja kulttuuria, ja voi luoda ainutlaatuisen ja houkuttelevan tuotteen.

Mikäli haluat jatkaa opintoja ohjaamisen tai tuotteiden valmistamisen parissa, löytyy jatkopolkuja esimerkiksi korkeakouluista.

Yhdessä ja erikseen muutamme maailmaa, tervetuloa mukaan! 

Kenelle sopii

Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut luonnon- ja kierrätysmateriaalien käytöstä ja kädentaitojen ohjaamisesta. 

Koulutuksen suoritettuasi saat ammatillisen osatutkintotodistuksen Luonto- ja ympäristöalan perustutkinnon valinnaisesta tutkinnon osista Kädentaidoissa ohjaaminen (15 osp) ja Tuotteiden valmistaminen luonnonmateriaaleista (15 osp).

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Koulutuspaikat

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: Luovuusohjaaja