Luontoperustaiset hyvinvointipalvelut (Green Care) sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla

Luonnolla on meille paljon annettavaa. Luontosuhteen vahvistuminen auttaa ymmärtämään ympäristön kokonaisvaltaisen merkityksen ja luonnon kokeminen kaikilla aisteilla parantaa jaksamista ja hyvinvointia. Luontohyvinvointiohjaaja osaa valita asiakkaan tarpeet huomioivan ympäristön, joka herkistää luonnon vaikutuksille. Hän valitsee ja käyttää menetelmiä, jotka lisäävät luonnon kokemista ja aistimista.

Kenelle sopii

Koulutus on tarkoitettu sinulle, luonnon hyvinvointivaikutuksista ja niihin liittyvistä harjoituksista kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Koulutus sopii myös muutoin luonnon hyvinvointivaikutuksista kiinnostuneille.

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi hyvinvointitaidoissa lähiluonnon avulla niin arkisissa työtilanteissa kuin vapaa-ajallasi. Koulutus antaa työkaluja vahvistaa omaa työhyvinvointiasi ja työstä palautumistasi sekä niiden kautta myös koko työyhteisösi hyvinvointia ja jaksamista.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Koulutuspaikat

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: Luontoperustaiset hyvinvointipalvelut (Green Care) sosiaali-, terveys- ja kasvatusalalla