Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja (työvaltainen koulutus yhdessä Attendon kanssa)

Laajuus
180 osaamispistettä (osp)
Toteutustapa
Päivä
Tutkinto
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto
Koulutusalat
Terveys- ja hyvinvointialat
Osaamisalat
Mielenterveys- ja päihdetyön osaamisala
Koulutus alkaa
07.12.2021

Haluatko tehdä työtäsi lähellä ihmisiä ja heitä varten? Lähihoitaja työskentelee sosiaali- ja terveysalan hoito-, huolenpito-, kasvatus- ja kuntoutustehtävissä. Voit kohdentaa osaamistasi osaamisalavalinnalla ja valinnaisilla kursseilla.

Kenelle tarkoitettu

Työ sopii hyvät sosiaaliset taidot omaavalle, asiakaspalveluhenkiselle ja auttamishaluiselle sekä ihmisten parissa työskentelystä nauttivalle henkilölle. Lähihoitaja työskentelee sosiaali- ja terveysalan hoito-, huolenpito-, kasvatus- ja kuntoutustehtävissä ihmisten kanssa ja heitä varten.

ATTENDON JA HYRIAN YHTEISKOULUTUSMALLI AIKUISOPISKELIJOILLE

Haluatko ammatin, joka työllistää nyt ja tulevaisuudessa? Opiskele Hyria koulutuksen ja Attendon yhteistyönä toteutettavassa koulutuksessa itsellesi sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja!

Opintojen aikana suurin osa oppimisesta tapahtuu Attendon mielenterveys- ja päihdetyön yksiköissä, jotka sijoittuvat seuraaviin paikkoihin: Kärkölä, Riihimäki, Loppi, Hämeenlinna (+Renko ja Hattula), Helsinki (Itä-Helsinki ja Lauttasaari), Vantaa (Varisto, Aviapolis) ja Hyvinkää. Teoriaopetus toteutetaan Hyria koulutuksen Kauppalankadun kampuksella (Kauppalankatu 16-18, 05800 Hyvinkää).

ATTENDON PALVELUT MIELENTERVEYS- JA PÄIHDEKUNTOUTUJILLE

Hoivakotimme tarjoavat ikäihmisille hoivaa sekä turvallista ja yhteisöllistä asumista viihtyisissä puitteissa. Hoivakotimme sopivat kodiksi sekä omatoimisille, kevyttä tukea kaipaaville että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakotimme ovat viihtyisiä ja kodinomaisia 30-60 asukkaan yksiköitä. Hoivakotimme palvelut joustavat asukkaan elämäntilanteen mukaan. Meidän lähtökohtamme on, että omasta kodista ei tarvitse muuttaa muualle, vaikka hoivan tarve kasvaisi. Hoivakotien palvelukokonaisuuteen kuuluu asumisen lisäksi yksilöllisesti suunniteltu hoiva, virkistävät aktiviteetit, siivous- ja pyykkihuolto, turvahälytin sekä säännölliset ja maukkaat ateriat. Erityisosaamistamme on muistisairaiden ikäihmisten hoiva.

LÄHIHOITAJANA ATTENDON MIELENTERVEYS- JA PÄIHDETYÖN YKSIKÖSSÄ

Lähihoitajan työ mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa on monipuolista ja vaihtelevaa. Lähihoitajiemme työpanoksen avulla Attendo-kotiemme asukkaat nauttivat hyvästä ja laadukkaasta arjesta. Lähihoitajat ovat tiimimme kantavia voimavaroja, tärkeitä hengenluojia ja vahvoja vaikuttajia. Olemme koko Attendolla aloittaneet muutosmatkan, jossa huomioimme entistä paremmin niin asukkaidemme kuin työtovereittemme tarpeet. Olemme kiinnostuneita sinusta, joka haluat tulla mukaan attendolaisten osaavaan tiimiin tekemään merkityksellistä työtä. Opiskelijana sinulla on Attendolla oma ohjaaja ja olet osa tiimiämme. Saat kattavan perehdytyksen työhösi sekä tukea ja sparrausta koko opiskelujaksosi ajan. Meillä on vahva tahtotila asioiden kehittämiseen ja laadukkaan kuntoutus- ja asumispalvelun tarjoamiseen. Arvostamme positiivista asennetta, sitoutumista ja halua kehittyä. Me osaamme ja me välitämme.

Toimipiste
Hyria Hyvinkää, Kruunu, Kauppalankatu 16
Osoite

Kauppalankatu 16-18
05800 Hyvinkää
Suomi