Sesonkitarjoilija Työvoimakoulutus

Laajuus
180 osaamispistettä (osp)
Tutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Koulutusalat
Palvelualat
Osaamisalat
Asiakaspalvelun osaamisala
Koulutus alkaa
17.01.2022

Haluatko toimia monipuolisissa ravintola- ja cateringalan tehtävissä? Oletko luonteva asiakaspalvelija? Haluatko luoda elämyksiä asiakkaille?

Kokkina pääset valmistamaan maukasta ja terveellistä ruokaa, suunnittelemaan esillepanoa ja tutustumaan vieraisiin kulttuureihin ja makuelämyksiin.

Tarjoilijana huolehdit asiakastilojen viihtyisyydestä ja laitat esille myytäviä tuotteita sekä esittelet, myyt ja tarjoilet asiakkaille tuotteita ja palveluja.

Kenelle tarkoitettu

Alan työtehtävissä toimiminen edellyttää itsenäistä, omatoimista sekä vastuuntuntoista asennetta. Työtä tehdään kestävän toimintatavan, hygieniavaatimusten mukaisesti ja noudatetaan alan sopimuksia ja säädöksiä.

Tutkinto on tarkoitettu ravintola- ja/tai kahvila-alasta kiinnostuneille joilta puuttuu työssä vaadittava osaaminen sekä alalla vaadittavat pätevyydet sekä alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa osatutkinnon parantaakseen työllistymistä tarjoilijaksi ravintola- ja kahvila-alalle.

Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2) sekä työtehtävistä.

Opiskelupaikkoja 10

Polkuvaihtoehtoja

Koulutusaika tarkentuu jokaiselle opiskelijalle tehtävässä henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Lisätietoja