Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija, VAHVA-ryhmä

Laajuus
180 osaamispistettä (osp)
Tutkinto
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Koulutusalat
Palvelualat
Osaamisalat
Asiakaspalvelun osaamisala
Ruokapalvelun osaamisala
Koulutus alkaa
04.08.2022

Haluatko toimia monipuolisissa ravintola- ja cateringalan tehtävissä? Oletko luonteva asiakaspalvelija? Haluatko luoda elämyksiä asiakkaille?

Kokkina pääset valmistamaan maukasta ja terveellistä ruokaa, suunnittelemaan esillepanoa ja tutustumaan vieraisiin kulttuureihin ja makuelämyksiin.

Tarjoilijana huolehdit asiakastilojen viihtyisyydestä ja laitat esille myytäviä tuotteita sekä esittelet, myyt ja tarjoilet asiakkaille tuotteita ja palveluja.

Kenelle tarkoitettu

Alan työtehtävissä toimiminen edellyttää itsenäistä, omatoimista sekä vastuuntuntoista asennetta. Työtä tehdään kestävän toimintatavan, hygieniavaatimusten mukaisesti ja noudatetaan alan sopimuksia ja säädöksiä.

Kyseessä kevään 2022 yhteishaun koulutus. Koulutukseen haetaan ePerusteiden kautta 22.2.-22.3.2022.

Kouluspaikkojen määrä: 8

Yhteishaun tulokset julkaistaan aikaisintaan 16.6.2022.

Toimipiste
Hyria Hyvinkää, Kruunu, Kauppalankatu 16
Osoite

Kauppalankatu 16-18
05800 Hyvinkää
Suomi

Lisätietoja