Kiinteistönhoitaja (Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto, tutkinnon osa) Työvoimakoulutus

Tutkintonimike
Kiinteistönhoitaja
Koulutusalat
Palvelualat
Osaamisalat
Kiinteistönhoidon osaamisala
Koulutus alkaa
15.03.2022

Haluatko työskennellä kiinteistöjen viihtyvyyden, ylläpidon ja turvallisuuden tehtävissä? Työtehtäviin sisältyvät kiinteistöjen tekniikka, LVI-järjestelmien kunnossapito, koneiden käyttö ja huolto sekä rakennustekniset korjaustyöt ja ulkoalueiden monipuolinen hoito.

Kenelle tarkoitettu

Kiinteistönhoitajan työssä kysytään vankan tietopohjan ohella vastuullisuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteisuutta. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaspalveluhenkisyys korostuvat tässä monipuolisessa työssä.

Työvoimakoulutus on suunnattu ensisijaisesti kiinteistöalan työtehtäviin soveltuville ja asiakaspalvelusta kiinnostuneille TE-toimiston ja kuntakokeilun työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakija-asiakkaille.

Kiinteistönhoitajan työ soveltuu henkilölle, jonka fyysinen kunto kestää työn rasitukset sekä sisä- että ulkotöissä (esteenä voi olla tuki- ja liikuntaelinsairaudet tai -vammat, hengitystiesairaudet kuten esimerkiksi rasitusastma).

Työ on usein asiakaspalvelutyötä, joten asiakaspalveluhenkisyys on tärkeä ominaisuus alalla työskentelevälle henkilölle.

Joissakin työkohteissa voi vaatimuksena olla, että kiinteistöhoitajan tausta on moitteeton ja tällöin tulee esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentely) esim. päiväkodit ja koulut.

Opiskelupaikkoja 15

Polkuvaihtoehtoja

Koulutusaika tarkentuu jokaiselle opiskelijalle tehtävässä henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Toimipiste
Hyria Hyvinkää, Uudenmaankatu 249
Osoite

Uudenmaankatu 249
05840 Hyvinkää
Suomi

Lisätietoja