Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset

Haluatko vahvistaa osaamistasi kahvila- ja ravintolapalveluiden parissa? Kiinnostaisiko sinua työskentely kahvin- ja pullan tuoksuisessa työpaikassa tai haluaisitko heittäytyä kesäksi terassille tai kesätapahtumaan asiakaspalvelijaksi? Sykkiikö sydämesi Hospitalitylle matkailualan tehtävissä?

Käy kurkkaamassa, mitä kaikkea meillä on tarjolla.

Kenelle sopii

Haluatko vahvistaa osaamistasi kahvila-, ravintola-, suurkeittiöpalvelujen parissa tai matkailupalvelujen alalla tai suunnitteletko täysin uudelle alalle suuntautumista? Meillä Hyriassa voit täydentää aikaisempaa koulutustasi tai aloittaa puhtaalta pöydältä.

Voit olla alalla pidempäänkin työskennellyt henkilö, joka kaipaa työhönsä uuden oppimista tai alalle pyrkivä, jolla ei ole vielä alan kokemusta tai koulutusta, mutta halua ja innokkuutta senkin edestä.

Koulutuksesta saat vaadittavat pätevyydet alalla työskentelyyn ja tätä kautta myös mahdollisuutesi työllistymiseen paranee.

Työllistymis­mahdollisuudet

Tutki lisää sinua kiinnostavan ammatin työllistymismahdollisuuksia Suomessa täältä: ammattibarometri.fi

Lisäksi näille sivulle www.foreammatti.fi rekisteröitymällä voit selvittää eri ammattien työllistymismahdollisuuksia ja palkkausta.

Alan asiantuntijoita Hyriassa

Koulutustarjonta: Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset