Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, IT-tukihenkilö, Ohjelmistokehittäjä (verkkototeutus)

Laajuus
180 osaamispistettä (osp)
Toteutustapa
Verkko
Tutkinto
Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto
Tutkintonimike
IT-tukihenkilö
Ohjelmistokehittäjä
IT-tukihenkilö ja Ohjelmistokehittäjä
Koulutusalat
Tietojenkäsittely ja tietoliikenne (ICT)
Koulutus alkaa
12.9.2022

Kiinnostaako sinua tietokoneet, kyberturva, palvelimet tai tietoverkot? Pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden kanssa erilaisissa loogista päättelykykyä vaativissa tehtävissä. Alalla on erinomaiset työllistymismahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa.

Kenelle tarkoitettu

Kouluttaudu ICT-alan osaajaksi!

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suuntautumassa tieto- ja viestintätekniikan alalle ja haluavat vakiinnuttaa paikkansa ICT-alan vaativissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tutkinto soveltuu myös henkilöille, jotka ovat suunnittelemassa alanvaihtoa tai kaipaavat osaamisen täydentämistä ja päivittämissä toimintaympäristön nopeissa muutoksissa.

IT-tukihenkilö toimii nykyaikaisten tietotekniikan laitteiden, ohjelmistojen ja verkkojen asennus-, ylläpito-, huolto- ja tukitehtävissä yrityksissä ja organisaatioissa, esim. rakentaa ja korjaa tietokoneita. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja palveluhenkisyyttä.

Ohjelmistokehittäjä suunnittelee, ohjelmoi, testaa ja dokumentoi ohjelmistoja, esim. pelejä ja verkkosivuja. Hän toimii ohjelmistokehitystiimin jäsenenä työskennellen asiakaslähtöisesti. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaitoja.

Lisätietoja