Isännöinnin ammattitutkinto Työvoimakoulutus

Laajuus
150 osaamispistettä (osp)
Tutkinto
Isännöinnin ammattitutkinto
Koulutusalat
Kauppa, hallinto ja oikeustieteet
Koulutus alkaa
2.11.2022

Suunnitteletko uraa isännöitsijänä tai haluatko kehittää osaamistasi isännöitsijänä? Isännöinnin ammattitutkinto antaa laajan ammattitaidon toimia isännöintialan monipuolisissa tehtävissä. Isännöinnin alalla osaamisvaatimukset muuttuvat jatkuvasti ja päteville isännöitsijöille on kysyntää.

Kenelle tarkoitettu

Koulutus antaa valmiudet suorittaa Isännöinnin ammattitutkinnon. Koulutuksen avulla opiskelija hankkii ammatilliset valmiudet asuinkiinteistöjen hallinnollisten isännöitsijätehtävien hoitamiseen.

Isännöinnin ammattitutkinnon suorittaneet työskentelevät ensisijaisesti erilaisissa isännöintitehtävissä. Mikäli työssäoppimispaikassa isännöidään vuokrataloja tai toimitiloja, opiskelija suorittaa Vuokratalon isännöinnin tai Toimitilaisännöinnin Asunto-osakeyhtiön isännöinnin sijasta. Myös Tekniset palvelut isännöinnissä tutkinnon osan voi vaihtaa toiseen osaan.

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat työskennellä kiinteistö- ja isännöintialan tehtävissä.

Opiskelupaikkoja 15.

Toimipiste
Hyria Hyvinkää, Kruunu, Kauppalankatu 16
Osoite

Kauppalankatu 16-18
05800 Hyvinkää
Suomi

Lisätietoja