Green Care -osaaja

Oletko kiinnostunut luonnon ja eläinten tuottamasta hyvinvoinnista? Haluatko oppia Green Care -menetelmiä ja niiden soveltamista käytäntöön?

Tule meille Hyriaan opiskelemaan niin luontosuhteesi vahvistuu ja opit ymmärtämään luonnon merkityksen hyvinvoinnille. Opit käytännönläheisesti ja toiminnallisesti ohjaamaan asiakkaita luonto- ja eläinavusteisissa hyvinvointipalveluissa.

Mikäli haluat jatkaa opintoja luonto- tai sosiaali- ja terveysalalla, löytyy jatkopolkuja toiselta asteelta tai korkeakouluista.

Yhdessä ja erikseen muutamme maailmaa, tervetuloa mukaan!

Kenelle sopii

Koulutus on tarkoitettu sinulle, luonnon hyvinvointivaikutuksista ja niihin liittyvistä harjoituksista kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Koulutus sopii myös muutoin luonnon hyvinvointivaikutuksista kiinnostuneille. 

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi hyvinvointitaidoissa lähiluonnon avulla niin arkisissa työtilanteissa kuin vapaa-ajallasi. Koulutus antaa työkaluja vahvistaa omaa työhyvinvointiasi ja työstä palautumistasi sekä niiden kautta myös koko työyhteisösi hyvinvointia ja jaksamista. 

Asiakastyöhön koulutus antaa sinulle valmiuksia käyttää luontoperustaisia menetelmiä eri-ikäisten asiakkaiden voimavarojen vahvistumiseen sekä virkistymiseen. Koulutukseen ei ole pääsyvaatimuksia, oma kiinnostuksesi aiheeseen riittää.