Green Care -osaaja

Oletko kiinnostunut luonnon ja eläinten tuottamasta hyvinvoinnista? Ovatko kissat, koirat ja muut pieneläimet sydämen asia? Haluatko oppia Green Care -menetelmiä ja niiden soveltamista käytäntöön?

Tule meille Hyriaan opiskelemaan niin luontosuhteesi vahvistuu ja opit ymmärtämään luonnon ja eläinten merkityksen hyvinvoinnille. Opit käytännönläheisesti ja toiminnallisesti ohjaamaan asiakkaita luonto- ja eläinavusteisissa hyvinvointipalveluissa.

Löydät tutkinto- sekä lyhytkoulutustarjontamme eläin- maatalous ja metsäalalle täältä: https://www.hyria.fi/oppimaan/koulutustarjonta#&study_option=true&profession=Maa-%20ja%20mets%C3%A4talousalat

Luonto- ympäristö ja puutarha-alan tutkinto- ja lyhytkoulutukset löytyvät täältä:

https://www.hyria.fi/oppimaan/koulutustarjonta#&study_option=true&profession=Luonnontieteet

Yhdessä ja erikseen muutamme maailmaa, tervetuloa mukaan!

Kenelle sopii

Koulutukset soveltuvat kaikille luonnon hyvinvointivaikutuksista ja eläinten hyvinvoinnista ja niihin liittyvistä harjoituksista kiinnostuneille.

Koulutukset tarjoavat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi hyvinvointitaidoissa lähiluonnon tai eläinten avulla niin arkisissa työtilanteissa kuin vapaa-ajallasi. Koulutukset antavat myös työkaluja, joilla vahvistaa omaa työhyvinvointia ja työstä palautumista.

Koulutuksiin ei ole pääsyvaatimuksia, oma kiinnostuksesi aiheeseen riittää.