Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto, dieettikokki

Laajuus
160 osaamispistettä (osp)
Toteutustapa
Päivä
Tutkinto
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto
Tutkintonimike
Dieettikokki
Koulutusalat
Palvelualat

Haluatko kehittää osaamistasi erikoisruokavalioista ja allergioista? Dieettikokki osaa valmistaa maukasta ruokaa myös erityisruokavaliot huomioon ottaen. Dieettikokki osaa valmistaa maistuvat ja terveelliset ateriat asiakkaille, joilla on ruoka-aineallergioita tai -yliherkkyyksiä tai uskontoon tai kulttuuriin liittyviä rajoituksia.

Kenelle tarkoitettu

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Toimipiste
Hyria Hyvinkää, Kruunu, Kauppalankatu 16
Osoite

Kauppalankatu 16-18
05800 Hyvinkää
Suomi

Lisätietoja