Opiskelijatarina, Teo Vainio - talonrakentaja

Talonrakentajaksi Riihimäellä, Sakonkadulla opiskelee Teo Vainio. Hän on peruskoulupohjaisella linjalla ja aloitti opinnot syksyllä 2012. 

TeoVainio
Talonrakentajat työskentelevät mm. rakennusliikkeissä, rautakauppoissa sekä elementti- ja rakennusaineteollisuudessa. Koulutetut talonrakentajat työllistyvät hyvin.

Miksi hait Hyriaan?

Teo valitsi opiskelupaikaksi Hyrian koska ala kiinnosti todella paljon. Lisäksi hän kertoo kuulleensa Hyriasta paljon positiivista palautetta. Teo kertoo parasta puusepän työssä olevan monipuolisuuden sekä sen, että näkee heti omien käsiensä jäljen. Koulutus on antanut tarvittavan tietotaidon tulevaa ammattia varten. Se muodostaa hyvän pohjan, jota voi jatkossa hyödyntää myös mahdollisten jatko-opintojen pohjana.Millaista opiskelu on ollut?

Teon mukaan opiskelussa parasta - ja myös yllättävää - on ollut opintojen monipuolisuus ja mahdollisuus opiskella monenlaista. Haastavuutta löytyy erityisesti ATTO-aineista…

Teon opiskelumotivaatio kumpuaa omasta kiinnostuksesta alaa kohtaan. ”Kipinä syttyy myös kun mietin, että jos suoritan koulun hyvin niin minulla on enemmän mahdollisuuksia myös ammattikoulun jälkeen, esim. jatko ammattikorkeakouluun ja paremmat työllistymisnäkymät” kertoo Teo.  

Vapaa-aikaa Teo viettää kavereiden kanssa, puuhaa autojen parissa ja remontoi omaa omakotitaloaan.

Lopuksi Teo haluaa antaa ison kiitoksen Hyrian henkilökunnalle, erityisesti luokanvalvoja Mika Auviselle hyvästä ja monipuolisesta opettamisesta.

Talonrakentajakoulutus Hyriassa
Hyriassa voi opiskella talonrakentajaksi Riihimäellä.

Lisätietoja:
talonrakentajan koulutuksestaKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.