Opiskelijatarina aikuiskoulutuksesta


Melody-Jane  Symonds opiskeli Hyvinkäällä Hyria koulutuksen Karankadun yksikössä  suunnitteluassistentiksi.

Melody-Jane Symonds low
Melody-Jane Symonds opiskelee suunnitteluassistentiksi.
Alun perin hän tuli Hyriaan opiskelemaan työvoimapoliittisessa CAD-pajassa ja jatkoi sen jälkeen suunnitteluassistentin koulutukseen. 

Melody on kotoisin itäisestä Iso-Britanniasta ja tullut Suomeen vuonna 2007. Suomessa häntä kiinnosti erityisesti suomalainen kulttuuri. Suomen kieltä Melody oli opiskellut jo ennen Suomeen muuttamistaan. 

Suunnitteluassistentin koulutuksessa Melody piti erityisesti sen teknisyydestä, mallinnusohjelmista ja visualisoinnista. Suomenkielinen koulutus antoi myös varmuutta suomen kieleen. Parasta opiskelussa oli opintojen vapaus.

”Töitä saa tehdä niin paljon ja niin laajoja kokonaisuuksia kuin itse haluaa. Koulu antaa työlle tuen ja työkalut. Opettajat lähtevät helposti opiskelijan innostumiseen mukaan ja kannustavat tekemään vielä enemmän” Melody kertoo. 

Aikuiskoulutus oli Melodylle hyvä ratkaisu ja hän kannustaakin opiskelusta kiinnostuneita tarttumaan rohkeasti haasteeseen. Innostavat työt ja uuden luominen  antoivat Melodylle voimaa ja kantoivat niinä hetkinä kun opiskelun arki tuntui raskaalta.

”Opiskelu aikuisena on helpompaa kuin nuorena, opiskelumotivaatio on suurempi ja tavoitteet selkeämpiä. Taloudellisesti opiskelu on haastavaa, mutta kannattavaa tulevaisuuden kannalta. ”
suoja
Melodyn suunnittelema ja 3D-tulostuksena toteuttama kännykän suoja ja teline.

Tulevaisuudessa Melodyn tavoitteena on opiskelu ammattikorkeakoulussa. Suunnitteluassistentin koulutus antaa hakukelpoisuuden Melodyn tavoittelemaan Mechanical engineering and Production Technology –koulutusohjelmaan. Haaveissa siintää myös Suomen kansalaisuuden hakeminen. 


Hyrian kouluttajille Melody haluaa lähettää erityiskiitokset saamastaan tuesta opinnoissa.

Tutustu suunnitteluassistentin koulutukseen >>

Tutustu Melodyn töihin >>


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.