Viestintä

Opettajat tiedottavat tärkeistä ja ajankohtaisista asioista oppituntien yhteydessä sekä Wilman (wilma.hyria.fi), sähköpostin, tekstiviestien, hyria.fi -kotisivujen ja opiskelijoiden ilmoitustaulujen välityksellä. Lisäksi osassa yksiköistä on info-TV:t ja keskusradio koulun henkilöstön välittämiä viestejä varten. Ryhmänohjaajan tunneilla kerrotaan viikko- ja
ajankohtaiset ilmoitusasiat. 

Office 365 -palvelun myötä opiskelijoilla on käytössä @edu.hyria.fi -päätteiset sähköpostit, joiden kautta tiedotetaan. Saat Hyrian sähköpostiosoitteen opintojesi alussa. Ryhmänohjaajat jakavat tunnukset verkkoon, sähköpostiin ja koneisiin sekä Itslearning-oppimisympäristöön. Tarkemmat käyttöohjeet löydät täältä >>.

Hyria löytyy myös Facebookista. Hyria koulutuksen virallisten sivujen kautta saat ajankohtaiset uutiset ja tiedot tapahtumista, hauskoja kilpailuja unohtamatta. Hyriassa on käytössä myös Instagram. Kun lisäät Instagram-kuvaasi #hyria, kuvasi näkyy automaattisessa Instagram-syötteessämme.

Henkilöstön yhteystiedot löytyvät oppilaitoksen Henkilöstö- sivulta >>. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyria.fi (ilman skandinaavisia kirjaimia). Sähköpostitse välitettävien liitetiedostojen maksimikoko on 5 Mt.