Logokilpailu Hyrian opiskelijoille

Kilpailuaika: 15.1.–15.2.

Sieppaa

2 sarjaa:

1. Logo Hyrian tutoreille

Tehtävänä suunnitella tutoreiden logo, jota voidaan hyödyntää esim. tutoreiden vaatteissa ym. materiaaleissa

2. Logo Hyrian opiskelijakunnille

Tehtävänä suunnitella yhteinen logo kaikille Hyrian opiskelijakunnille. Logo voi olla kuvallinen tunnus, nimilogo tai niiden yhdistelmä. Ehdotus voi sisältää nimiehdotuksen opiskelijakunnille.


Kilpailun ehdot:

Molemmissa sarjoissa voittaja palkitaan 300 euron S-ryhmän lahjakortilla. Toiselle sijalle tullut palkitaan 100 euron S-ryhmän lahjakortilla. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Hyrian opiskelijat. 

  • Alaikäisellä osallistujalla on oltava vanhempansa tai huoltajansa suostumus kilpailuun osallistumiseen. 
  • Kilpailutöiden määrää ei ole rajoitettu.
  • Kilpailutöissä käytettyä tekniikkaa ei ole rajoitettu. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muokata voittajaehdotusta siten, että logo on monipuolisesti hyödynnettävissä eri sovelluksissa (esim. vektorointi).
  • Kilpailuun voi osallistua yksin tai työryhmänä.
  • Kilpailutyöt on toimitettava sähköpostin liitteenä osoitteella: markkinointi@hyria.fi. Viestiin merkintä ”logokilpailu” sekä maininta siitä, mikä työ osallistuu mihinkin kilpasarjaan. Saatteeksi on merkittävä osallistujan nimi tai työryhmän jäsenten nimet.
  • Kilpailun voittaja luovuttaa Hyrialle ja sen opiskelijakunnille vapaan käyttöoikeuden logoehdotukseen. 
  • Tuomaristoon kuuluu kaksi jäsentä kustakin opiskelijakunnasta, 1 jäsen Hyrian markkinoinnista ja viestinnästä sekä opiskelijakuntatoiminnasta vastaava palvelupäällikköKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.