Aikuiskoulutuksen tuki- ja ohjauspalvelut

Ohjauspalvelut ja erityisopettaja

Opintojen ohjauksesta vastaavat pääasiassa kouluttajat. Kouluttaja kertoo koulutuksen alussa tarjolla olevista ohjaus- ja tukipalveluista. Opiskelijoille on tarjolla sekä ryhmämuotoisia että yksilöllisiä tuki- ja ohjauspalveluja. Myös työnhakuun voi saada tukea ja ohjausta. Aikuiskoulutuksen oma erityisopettaja vastaa erityisopetukseen ja oppimisen ongelmiin liittyviin kysymyksiin.

Erityisopettaja jalkautuu tarvittaessa kaikkiin niihin toimipisteisiin, joissa järjestetään aikuiskoulutusta. Sinun ei tarvitse olla erityisopiskelija, vaan voit saada tukea, keskusteluapua opiskeluun liittyvissä asioissa sekä tarvittaessa ohjausta oppilaitoksen ulkopuolisiin palveluihin. Erityisopettajan yhteystiedot löydät täältä >>.

Sosiaali- ja terveysalalla toimii lisäksi Ohjaamo, josta alan opiskelija voi saada tukea esimerkiksi kirjallisten tehtävien tekemiseen tai kokeeseen valmistautumiseen.

Kun koet tarvitsevasi tukea ja ohjausta, ole itse aktiivinen ja ota yhteyttä kouluttajaasi, oman alueesi koulutuspäällikköön tai erityisopettajaan. Ohjausaikoja voi varata puhelimitse ja sähköpostitse, sähköpostit ovat muotoa: etunimi.sukunimi@hyria.fi.


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.