Viestintä

Kouluttajat tiedottavat opiskelijoille tärkeistä ja ajankohtaisista asioista. Tiedotuksessa käytetään sähköpostia, tekstiviestejä, Wilmaa (http://wilma.hyria.fi) hyria.fi -kotisivuja, opiskelijoiden ilmoitustauluja ja Itslearning-oppimisympäristöä (hyria.itslearning.com). Lisäksi osassa yksiköistä on info-TV:t ja keskusradio oppilaitoksen henkilöstön välittämiä viestejä varten.

Office 365 -palvelun myötä pitkäkestoisissa koulutuksissa opiskelevilla on käytössä @edu.hyria.fi –päätteiset sähköpostit, joiden kautta tiedotetaan. Lisätietoa Office 365 -palvelusta saat kouluttajaltasi. 

Hyria löytyy myös Facebookista. Hyria koulutuksen virallisten sivujen kautta saat ajankohtaiset uutiset ja tiedot tapahtumista, hauskoja kilpailuja unohtamatta. Hyriassa on käytössä myös Instagram. Kun lisäät Instagramkuvaasi #hyria, kuvasi näkyy automaattisessa Instagram-syötteessämme.

Hyrian henkilöstön yhteystiedot löydät oppilaitoksen yhteystiedot sivulta. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@hyria.fi (ilman skandinaavisia kirjaimia). Sähköpostitse välitettävien liitetiedostojen maksimikoko on 5 Mt.

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.