Yhteishaussa vapaaksi jääneet paikat

Avaamme kevään yhteishaussa vapaaksi jääneet paikat jatkuvaan hakuun. Kyseessä ovat ns. tyhjät paikat, joihin ei kohdistunut yhteishaussa hakutoiveita. Haussa mukana olevat koulutukset näet alla olevasta listauksesta. Koulutuksiin haetaan Hyrian omalla sähköisellä hakulomakkeella. Löydät hakulomakkeen klikkaamalla koulutuksen tiedot auki. 

Teemme yhteishaussa vapaaksi jääneiden paikkojen osalta opiskelijavalintoja 27.4. ja 25.5. ja 20.6. ja 13.7. Yksittäisen koulutuksen haku voidaan sulkea edellä mainittuina päivinä, jos koulutusryhmä täyttyy.
 
Aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan peruskoulun päättäneiden ryhmien mukana ja opetus on päätoimista päiväopiskelua. Koulutukseen voivat hakea peruskoulun päättäneiden lisäksi myös uutta ammattia tai tutkintoa hankkivat henkilöt. Opiskelu alkaa elokuussa 2018. 

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta.

Kaikki Hyrian jatkuvan haun paikat löydät tästä. Tutustu myös oppisopimuksen tarjoamiin mahdollisuuksiin.  

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksista ja hakemisesta voit kysyä Hyrian hakutoimistosta, puh. 020 690 159 tai hakutoimisto(at)hyria.fi


Haussa mukana olevat koulutukset


Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.