Valmennukset

Valmennamme ja ohjaamme ammatinvaihtajia ja työnhakijoita työelämään ja ammatilliseen koulutukseen. Tarjoamme asiakkaillemme välineitä oman tilanteensa jäsentämiseen ja muutoksen hallintaan.

Valmennuksissa selkeytetään opiskelijan työ- ja koulutussuunnitelmia, jotka voivat johtaa suoraan työllistymiseen, ammatilliseen koulutukseen, työllistymistä edistäviin palveluihin tai yrittäjyyteen. 

Valmennuksiin haetaan TE-toimiston kautta. Lisätietoja palveluista www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/tukea_tyollistymiseen/index.html

Esimerkkejä valmennustarjonnasta: 

• Työnhakuvalmennus
• Uravalmennus
• Työhönvalmennus
• Starttaa työelämään -koulutus alle 30 - vuotiaille
• Jatkotyöllistymismahdollisuuksien etsiminen palkkatuetussa työssä yhdistyksissä tai säätiössä oleville

Koulutuskokeilu

Koulutuskokeilussa tutustut koulutuksen sisältöön ja ammatin vaatimuksiin. Näin voit arvioida koulutussuunnitelmaasi ja täsmentää sitä. Koulutuskokeilussa voit keskustella opettajien ja opinto-ohjaajien kanssa opiskeluun liittyvistä asioista. Voit myös tutustua oppilaitokseen ja opiskeluun seuraamalla opetusta. Koulutuskokeilu kestää enintään 10 päivää. Lue lisää
Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.