Puhdistuspalveluala
Kotityöpalvelujen ammattitutkinto

Kotityöpalvelujen ammattitutkinto

Kotityöpalvelujen ammattilainen tekee ammattimaisesti ja laadukkaasti erilaisia kodin arjen töitä ja tehtäviä asiakaskodeissa. Kotityöpalvelujen tehtäviä ovat esimerkiksi kodin siivous, tekstiili- ja vaatehuolto, ruoanvalmistus, asiakkaan avustaminen ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa. Työnkuvaan voi kuulua myös asiointitehtäviä sekä mahdollisesti virike- että harrastustoiminnan järjestämistä. Kotityöpalvelujen ammattilainen työskentelee kunnioittaen asiakasta, hänen perheenjäseniään ja kotiaan. Asiakkaiden kanssa työskentely edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta, hienotunteisuutta ja vastuuntuntoa.  

Kotityöpalvelujen ammattilainen työskentelee työntekijänä asiakkaiden kodeissa joko palveluja tuottavan yrityksen, yhdistyksen tai julkisen työnantajan yrityksessä. Hän voi toimia myös yksityisenä yrittäjänä tai itsenäisenä ammatinharjoittajana.


Kotityöpalvelujen ammattitutkinto tulee osaksi puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoa 1.1.2018.


Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.