Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Tavoitteena on suorittaa Ruokapalvelun ammattitutkinto joko tutkintokoulutuksen kautta tai osallistumalla suoraan näyttöihin. Tutkinto suoritetaan käytännön työssä omalla työpaikalla.

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee ruokaravintolassa tai itsenäisenä yrittäjänä. Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut suurtalouskokki työskentelee ammattikeittiössä kokin työtehtävissä.

Tutkinto korvaa tutkintorakenteesta 31.12.2018 poistuneet tutkinnot (ravintolakokin ammattitutkinto ja suurtalouskokin ammattitutkinto).


Lisätietoja:

Seija Niemelä
puh. 040 836 5593
seija.niemela(at)hyria.fi


Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy
  Ruokapalvelujen ammattitutkinto, ravintolakokki, suurtalouskokki Hyvinkää Jatkuva haku

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.