Ravintola- ja catering-ala
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (tarjoilija, kokki)

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto (tarjoilija, kokki)

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto muuttuu ravintola- ja catering-alan perustutkinnoksi 1.8.2018

Uuden matkailualan perustutkinnon löydät erillisenä koulutuksena tästä.

Tutkinto on tarkoitettu hotelli-, ravintola- ja/tai suurtalousalasta kiinnostuneille ja alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa perustutkinnon suuntautuen kokin tai tarjoilijan tehtäviin. Hakijoilta edellytetään sitoutumista suorittaa näyttötutkinto työn ohessa. Hakijalle on eduksi alan työkokemus.  

Tavoitteena on suorittaa Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija, joko valmistavan koulutuksen kautta tai osallistumalla suoraan tutkintotilaisuuksiin. Koulutuksen suorittanut osaa toimia laatu-, kustannus- ja asiakaspalvelutietoisesti ravintola-alan perusammattitaitoa vaativissa tehtävissä, kuten työntekijänä erityyppisissä ravitsemusliikkeissä sekä keittiössä että tarjoilu- ja myyntitehtävissä. 

Lisätietoja:

Kouluttaja Marjut Kylliäinen (Riihimäki)

puh. 050 568 8531

marjut.kylliainen(at)hyria.fi


Kouluttaja Seija Niemelä (Hyvinkää)

puh. 040 836 5593

seija.niemela(at)hyria.fi


Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy
  Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija Hyvinkää Jatkuva haku

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.