Ravintola- ja catering-ala
Dieettikokin erikoisammattitutkinto

Dieettikokin erikoisammattitutkinto

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu dieettikokin tutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus- / ammattitutkintoa, kahden–kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista näyttötutkinnon suorittamiseen työn ohessa.


Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy
10.9.2018 Dieettikokin erikoisammattitutkinto Hyvinkää 2.9.2018

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.