Maa- ja metsätalousala
Metsäalan perustutkinto

Metsäalan perustutkinto

Metsillä on edelleen suuri merkitys suomalaisten hyvinvoinnille ja toimeentulolle. Metsät ovat osa suomalaista identiteettiä. Ne ovat satojen vuosien ajan auttaneet pitämään maaseudun asuttuna sekä työllistäneet maamme väestöä. Alan keskeiset toiminnot ovat metsien hoito, puunhankinta, metsien monikäyttö ja metsien suojelu. Metsureista on monin paikoin pulaa. Metsäpalvelujen tuottajat voivat työllistyä myös erä- ja luontomatkailun tehtäviin sekä toimia yrittäjänä.

Hyriassa on mahdollisuus suorittaa metsäalan perustutkinto, metsätalouden osaamisala, metsuri-metsäpalveluiden tuottaja joustavasti oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Metsäalan perustutkinnon valmistava koulutusohjelma on suunniteltu niin metsäalalla työskenteleville kuin alalle aikoville, jotka kaipaavat joustavaa tapaa hankkia perustietoa ja osaamista metsätalouteen, metsänhoitoon sekä metsäpalveluiden tuottamiseen liittyvissä ammatillisissa asioissa. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työssäoppimispaikan saamista ja hyvää terveyttä. 
 
Niin lähimaakuntien kuin pääkaupunkiseudun nykyiset ja tulevat metsänomistajat saavat Hyriassa joustavasti perustiedot ja -taidot metsätalouteen ja metsien hoitoon metsäalan viikonloppuisin järjestettävissä koulutuksissa ja lähiopinnoissa. Verkko-koulutukset täydentävät lähiopintoja.

Tutustu alkaviin koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan koulutuskalenterin kautta.

Lisätietoja:

Kouluttaja Jari Hämäläinen

puh. 050 415 3653

jari.hamalainen(at)hyria.fi
Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy
  Metsäalan perustutkinto, metsuri-metsäpalvelujen tuottaja Hyvinkää Jatkuva haku

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.