Metsäalan ammattitutkinto

Metsäalan ammattitutkinto

Metsäalan ammattitutkinnon tutkintokoulutus on suunniteltu niin nykyisille kuin tuleville metsänomistajille, metsätalousyrittäjille ja metsäpalveluyrittäjille, jotka kaipaavat joustavaa tapaa hankkia perustietoa ja osaamista metsätalouteen ja metsänhoitoon liittyvistä ammatillisista asioista.

Tutkintonimike on joko Metsäpalveluyrittäjä tai Metsuri sen mukaan, mitä valinnaisia tutkinnon osia opiskelija valitsee.

Koulutuksen myötä mm. metsäammattisanasto tulee tutuksi ja metsään liittyvä päätöksenteko perustuu omaan tietoon ja itse harkittuihin valintoihin. Tutkinto antaa metsätalouden harjoittajalle valmiudet ymmärtää metsätilan metsänhoidollisia ja puuntuotannollisia lähtökohtia, mahdollisuuksia ja rajoituksia. Metsätalouden ja puunkorjuun suunnittelutaidot kuuluvat keskeisesti tutkinnon sisältöön. Metsäpalveluyrittäjälle luodaan mahdollisuudet tarjota ja tuottaa metsäpalveluja laajassa mitassa.

Tutkinto korvaa tutkintorakenteesta 31.12.2018 poistuneen tutkinnon (metsätalousyrittäjän ammattitutkinto).

Lisätietoja:
Pekka Sivonen
puh. 050 415 3668
pekka.sivonen(at)hyria.fi
Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy
  Metsäalan ammattitutkinto Hyvinkää Jatkuva haku

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.