Liiketoiminnan ammattitutkinto

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Koulutus soveltuu henkilöille, jotka työskentelevät asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, kiinteistönvälityksen tai toimistotyön tehtävissä. Hyria tarjoaa 4 eri osaamisalaa, joissa voi erikoistua edellä mainittuihin sisältöihin.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa. Työpaikka voi olla oppisopimus- tai koulutussopimuspaikka.

Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventää alan osaamista monipuolisesti ja käytännön läheisesti. Tavoitteena on suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinto.

Jos et ole hakuvaiheessa vielä varma, mikä osaamisala soveltuu sinulle parhaiten, voi laittaa hakulomakkeen mihin tahansa osaamisaloista. Vastuukouluttajamme ohjaa sinut tarvittaessa oikeaan koulutukseen hakeutumishaastattelun yhteydessä.

Liiketoiminnan ammattitutkinto korvaa tutkintorakenteesta 31.12.2018 poistuneet tutkinnot (asiakirjahallinnon ja arkistotoimen, kiinteistönvälitysalan, markkinointiviestinnän, myynnin, sihteerin, taloushallinnon ja virastomestarin ammattitutkinto).

Lisätietoja:

Mari Palojärvi
puh. 050 411 0752
mari.palojarvi(at)hyria.fi

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.