Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esimiehille, jotka johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa yksityisen tai julkisen sektorin organisaatioissa. Käytännön kokemus johtamisesta on edellytyksenä tutkinnon suorittamiselle.

Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden liiketoimintaprosessien ja johtamiskäytäntöjen kehittämiseen sekä kehittymiseen johtajana.

Tutkinnon toteutus on hyvin käytännönläheinen. Tutkinnon suorittaminen kytkeytyy tiiviisti yrityksen tai vastuualueen toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti. Tutkintoa suorittaessaan yrityksen johtaja tai esimies suunnittelee ja johtaa omassa organisaatiossaan kehittämisprojektin. Tutkinto suoritetaan käytännön johtamistyössä omalla työpaikalla.

Tutkinto korvaa tutkintorakenteesta 31.12.2018 poistuneet tutkinnot (johtamisen erikoisammattitutkinto ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto).

Lisätietoja:

Tarja Jaakkola
puh. 050 312 0563
tarja.jaakkola(at)hyria.fi


Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy
  Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto Hyvinkää Jatkuva haku

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.